![]() |
|
Alınık Sıfır ayarında 206 angel far sonar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 Saat 16:03 |
Aynen ![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlatımın için teşekkür ederiz. sonuçta bir alış veriş var ortada, satıcının ürünü bire bir yansıtması daha doğru bir izlenip bırakması gerekir, özellikle bastıra bastıra soruguladığınız durumların aksi çıkmasıda insanı kötü olmaya sevk ediyor.
sağlık olsun, takmışsınız güle güle kullanın, dediğiniz gibi 200 lira bir rakam uygunluğuyla ürünün ayıbını kapatır, fakat satıcının kini bilemem...
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Valla usta öncelikle şunu söyleyeyim. Satan arkadaş bana bu çizikleri iletseydi almaktan vazgeçer miydim bilmiyorum. Belkide genede alırdım. Çünkü fiyat bence makul. Piyasada 350 TL civarı diye biliyorum sıfırı. 200 TL uygun bi rakam. Fakat ben arkadaşla 8-10 kere görüştüm ve bana kesinlikle tek bir çiziği olmadığını söyledi. Yetinmedim daha yakın fotolar istedim. Onları da attı onlarda da çizik yoktu. Sonra ürün bi geldi sağ farın üst kısmında 5 cm çapında bir alanda karalama gibi çizik var. Aradım görüştüm. Dedim usta ben sana ısrarla sormadım mı çizik var mı diye. Sende bana yok dedin. Ama bunda çizik var. O da dedi evet sağ farda çizikler var eğer içine sinmediyse satman da yardımcı olurum dedi. Çok hevesle aldığım parçayı o kadar hevesle takamadım açıkçası. Zaten dediğim gibi bu konuşmaların hepsini onunla da yaptığım için, içim rahat.. Toparlamak gerekirse; Memnunmuyum ? Evet şuan memnunum. Eskisinden çok çok iyi. Ama % 100 memnun olacağımı düşünürken % 80 memnun oldum bu da bir gerçek. Ama tekrar diyorum arkadaş bana baştan söyleseydi bak kardeşim bu ürünün sıfırı 350 lira. Benim ürünümde ufak çizikler var 200 TL ye veriyorum dese ben belki gene alırdım. Kendimi de ona göre şartlandırırdım. Çok büyük beklenti içine girmezdim. Böyle sanki biraz kandırılmış gibi oldum...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
teşekkür ederim. dersimi aldım ben :)
hayırlı olsun güle güle kullanın, malesef youtube video izleyemiyorum foto atın isterseniz. hım satıcı bu çizikleri iletmişmiydi size?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz usta öncelikle geçmiş olsun yıkamacıda olan hasardan dolayı :( Evet farlar alındı. Yanlız fotografta göründüğü kadar temiz değil zaten satan arkadaşa da söyledim. Sağ far da 5 cm çapında bir alanda ince de olsa çizikler mevcut. Fiyatı uygun olduğundan çok da sorun etmedim hafta sonu taktırdım. Çizikler dışında hiç bir sorunu yok hatta videosunu da çektim... NASIL OLMUŞ ?
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
offffff :( ben alıcaktım parayı denkledim gittimi ya
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
alındımı gerçekten? alınmadıysa alıcam
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Farlar Alındı Arkadaşlar :)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Angeller muayenede sıkıntı yaratmıyor benim araba angel far 3d stopla girdi çıktı...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Far motoru da takılıyor muayeneden de gecıyor dun muayeneden gectı kusursuzca tek seferde
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunlara muayenede sorun çıkartırlar mı?
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
ben o fiyata alırım ancak ayar motoru takılmıyor mu buna
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
sıfırı su an 260 tl |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
150 tl verıyorum bır dusun ıstersen
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar hocam serkan abi bir baksın görmedi sanırım konuyu bir ara takacaktık onun arabaya
![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Hadi hayırlısı bakalım :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
oldu erbincim aracı satmayı dusunuyorum da yuzden satablırım aracı brıyle temaslardayız sebep bu yani. Saygılar
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Yeni almamışmıydın satıyosun olmadı mı sevmedin sanırım :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |