![]() |
|
Bi şarkı arıyorum Pwr fm dinleyicileri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 13:15 |
||
Hala bulamadım
![]() ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ph0k6SeVTtAkesin budur değilse bile bunu beğenirsin :) hahaha sözleri beğenmezsen klibi beğenirsin.. bu arada klipteki kız yanlış hatırlamıyorsam tarihi 2002 kahinat güzeli seçildi :) Düzenleyen howard - 10 Haziran 2013 Saat 14:34 |
|||
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
yok yahu, arabaya bindiğimde shazamla tetikteyim ama bir daha karşılaşmadım çalmadılar nomissiz şarkıyı.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
gelişme var mı? meraktayım!...
|
|||
![]() |
|||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aha gömleği de buldum:))
|
|||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
Al sen bu şarkıyı dinle ![]() Düzenleyen impact - 29 Mayıs 2013 Saat 10:26 |
|||
![]() |
|||
ZımPara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
||
hangi tarih hangi saat olduğunu soylersen yardımcı olabılırım :))
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Aziz abi şarkı bu olabilir mi?
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Kol düğmelerini buldum abi ![]() ![]() ![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
||
Bende 2010 yazında yolda giderken bir kol düğmesi bulmuştum, onun gömleğini arıyorum. Kol düğmesinin resmini eklerdim de sonrada onu da kaybettim... :))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
yok artık :D deil deil, hint tarzı hint değil yahu :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
buldum ben seninkini Faruk K - honki ponki
![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Bencede bizde dinleyelim şu şarkıyı :D
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
bu arada 2002 yılında sadece 2 kere araba kullanırken denk gelen bir parça var hemde türkçe ama hala bulamadım. Arkadaşınkini bulun banada yardım edin :)
|
|||
![]() |
|||
||
bulunca en azından ismini verinde merakımız gitsin...
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim usta içinde törn ofdılayt içinde ama ben o şarkıyı bulacağım :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Reepublic - Turn Off The Light ft. T-Elle .. Bu aralar power fmde favorim arabada dinlemekte güzel oluyor tavsiye ederim. Gönül isterdi aradığını bulalım ama idare et
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
||
yaa nabıyosunuz siz ?
hayır nabıyosunuz ? nedir bu Hintli şarkı merakı anlamadım... all dinleyin, misss miss, bu da benden size gelsin... Düzenleyen İsmailmiAbi? - 28 Mayıs 2013 Saat 12:52 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
yok bu kızdığımın tepkisidir :D
![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |