![]() |
|
KONTAK bozuldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 09:05 |
kontağı çevirmeden frenin sertleşmesi normal bişey zaten frenden gelen ses pedal yada başka birşeyle alakalı birşey. ama senin problemin anahtarın aşınması değil başka mekanik bir arıza var. fren olayı şakaya gelmez bi ustaya göster.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani şöyle anlatayım..aslında arabadan hiç anlamam da..kontağı çevirmeden fren çok sert oluyor..çevirince frenden tıkır diye ses geliyor ve fren pedalına basınca tekrar geri geliyor...ama az önceki anlattıığım drumda frene bastığımda bastığım yerde kalıyor...anahtarım aşınmış ise eğer yaptırsam olur mu?
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önceki mesleğim anahtar işi üzerine olduğu için ilk olarak anahtarın aşınmış olabilir diyorum fakat anahtarın yani kontağın frenle bağlantısını kuramadım!!!
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
selam arkadaşlar...aracımda bir kaç defa tekrar eden bir problemi paylaşıcam...arabayı çalıştırcam anahtarı takıyorum çevirmeye çalşıyorum fakat çevrilmiyor..yani anahtar birinci seviyeye bile ilerlemiyor..frene basıyorum sonra fren de basılı kalıyor...ve daha sonra sürekli denemelerden sonra artık aracı çalıştırabiliyorum...sık sık değil de bazen oluyor bu...neden olabilir...çok zorlayıp nahtarı kırmaktan korkuyorum...
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
saol emre inşallah çözeriz
![]() |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
teşekkürler bysarsıntı. kuzenıne yonlendirdi az sonra gidip bakacak arabaya ayrıntısını iletirim size
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
şimdi aradım Ali ustayı bysarsıntı
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
rhcpeppers arkadaşım sana verdiğim numara benim arkadaşım oluyo sen onu ara bende arayayım sana istediğin yerden bir anahtarcı gönderir.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
tüh, allah yardımcın olsun hemşo :( inşallah en kısa zamanda çözersin olayı..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
oto elektrikci felan söker herhalde söksünde nasıl sökerse söksünler inata bindi bu iş kontak tamir olacak
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
kontak yerinden sökülüyor ama biraz zahmetli iş benden demesi
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
arkadaşlar kontak yerinden sökülebilir birşey değilmi? eğer sökülüyorsa yarın söktürecem sonra anahtarcıya kilitçiye kim anlıyosa ona gönderecem 1 haftadır arabasızım.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
arkadaşlar yarın bu işin çözülmesi lazım. pazar zaten olmayacak. dahada yapamassak birde kontak değişirsek hem arabasız kalmış hemde dünyanın masrafını yapmış olacaz
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
sağolun ama araba ümraniyede. oralarda yokmu bu işi yapan ehil insan
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
kontak dağılırmı yaa sizde duyuyorum hee
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
istanbulda Başak mah. Yeşilvadi cd.
Baş Çarşı avm. 5. Etap no:11 - 5A Başakşehir / İstanbul Tel: (0543) 592 42 64 (0535) 673 69 67 7 x 24 Hizmetinizdeyiz. Şubemiz.Yüzyıl mah. barboros cad.61. Sok. no: 3-A Bağcılar / İstanbul Tel: (0212) 432 35 60 (0535) 673 69 67 (ahmet usta) (0543) 592 42 64 (ali usta) ali usta yı ara izmir selçuktan şaban beyden aldım de kardeşim her türlü yardımcı olacaktır.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
iş yerinden bir arkadaşın 307 nin bozuldu 60 tl ye yaptılar öncelikle bir kilitçiye gösterin sonra değiştirin derim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bulsakta yaptırsak
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aynı olay benimde başıma geldi, sağlam bi anahtarcıya 40 ye yaptırdım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
istanbuldan yardım bekliyorum :)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |