![]() |
|
ve jantlar tamamdır .. iyi seyirler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 23:51 |
||
Yakışmış güle güle kullan abi, çiziksiz :))
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güzel olmuş yakışmış iyi günlerde kullan.
ama kapı kollarına aynalara falab bence girme.
|
|||
''Bay Z''
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gule gule kullan salıh,guzel olmus gercekten..
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
çok güzel olmuş nazar değmesin ...
|
|||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
||
sahane olmuş abi.. gülegüle gez inş.
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
Değişiklik yapmak güzel olmuş..aman kaldırımlara dikkat :)
|
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
Bence sarı hoş durmaz. Bende dikiz aynalarının hizasından itibaren yukarılara çıkmadan aynaya paralel olarak nikelaj çekmeni önerecektim, hoş olabilir. Bu arada jantlar yakmış hayırlı olsun.
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Salih abi maşallah harika olmuş ama arabaya bir cila çek çizikler çok belli oluyor.
Bir de bu jantın aynısından 5*114.3 istiyorum hemen ![]() |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
abı süper olmuş araç.. (angellarla zaten araç uçmuştu:)))))) sımdıde hep +++lar) ama abi senın su krom ayna kaplamaları ve arka sılgecıne bır turlu alışamadım soleyım:D
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
İiyi günlerde kullan salih abii. Çok .eksi olmuş
![]() ![]() pardon yanlış oldu bir an istemeye gidelim dedim içimden sessizce ![]() ![]() ![]() ![]() nazarlardan korusun rabbim...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
10 numara 5 yıldız şahane olmuş eline sağlık
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
yılan yılan...
|
|||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|||
![]() |
|||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
||
Attı kuyuya taşı delinin biri (burda ki deli bizzat benim) ya tutarsa diyerek, hikaye bu ya maya tuttu göl... Valla süper olmuş, ellerinize sağlık.... Bakır rengi park lambalarıyla, bej döşeme eklersek varya bu arabaya.... üüüfff balından şekerinden yenmez olur... Allah'ım huzurlu günlerde sağlıklı kullanmayı nasip etsin...
|
|||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Rica ederim üstadım, olmuş lakin iç döşemeyle çok çakışmış gibi.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
||
Maşallah vallahi güzel olmuş benim arabada siyah olduğu için jantları boyatma işini olumlu düşünücem :)
|
|||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Yaptım, iş arasında biraz titreyerek oldu ama uydurdum sanırım. bu arada aynayı arada kaptırdım da güzel oldu sanki :)
bilmeyen arkadaşlar için Not : alttaki resimde kapı kolları, ayna ve logo photoshopludur. ![]() Düzenleyen Aziz - 24 Mayıs 2013 Saat 17:19 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
Maşallah abi işini biliyon sen hakkaten çok güzel durmuş jantlar.
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
oy oy oyy...Salih Abi nabtın böyle be? :) Kayapalının karşısı burası garajın altında dimi :) abi hayırlı uğurlu olsun. brembo kaliperlerde auro bir hava katmış Yıldırım aslanına :) güle güle kullan abi..maşallah..
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
hemen şoppikliyorum üstadım :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
abowwww wutututututu maşallah :D tamamdır bende yaptırıyorum kuru bakır :p
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |