|
Triger Değişim Zamanı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 11:59 |
|
ohhh bende 60 bin biliyordum içime bir ferahlık geldi valla..
|
||
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
triger kayışı kauçuk ve sürekli dönüyor. aşınmaması mümkün değil. ki kauçuğun raf ömrü de 5 yıldır, nasıl ki lastik satın alırken bayat almıyorsak, raf ömrünü hesaba katıyorsak, bu da öyle. ayrıca triger kayışı bir koparsaaaa. Allah göstermesinsu pompası pahalı birşey değil. ben aracımı 44bin kmde ve 7 yaşında aldım, alır almaz ilk işim triger su pompası değişimi oldu. triger rulmanları ve su pompası aynı kayış üzerinde dönerler. su pompası ileride arıza verirse triger işçiliğini tekrar ödersiniz. ayrıca su pompasını alırken contasını da mutlaka alın...
|
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşımın başına geldi tekrar işçilik ödediğine üzülmüyor bile az daha kayış koparcakmış 2 ay içinde takrar açtırdı kayışı devirdaim için kesınlıkle kaçmayın daha sonra oluşabılecek durumları göz önünde tutarsak ucuz bir parça.Ayrıca V kayışınıda değiştirin kafanız rahat etsın.Zaten açılınca devirdaim kontrolü yaparken anlaşılıyor değişmesi gerektiği. |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dediğim gibi araç şu an 5 yaşında.yıl olarak dolduruyor ama 35.000 km de olduğu için biraz ertelemeyi de düşünmedim değil. benim bildiğim triger değişirken devirdaimin de değişmesi gerektiği.forum donanım haber de devirdaimin kitlemesi sonucunda kayışın koptuğunu bir arkadaş yazmış.aracı vw poloymuş.
|
||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Normalde 5 yıl veya 80 bin diye referans verilmiş üretici tarafından ama ben 7. yılda 80 binde değiştirdim :) yine de sen ihmal etme. en azından sadece trigeri ve gergi rulmanını değiştirirsin, devirdaim pompası vs değiştirmezsin, o zaman maliyet biraz düşer.
|
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
5 sene 80 Bin ben bu şekılde bılıyorum en azından kendı araçlarımı bu süreye göre ayarlarım hep sıkıntı yok .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam benzinli araçlarda km'ye bakmaksızın 5. yılda değişmesi gerek.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
herkese iyi akşamlar.
aracım 2008 model 207 1.4 Trendy 90 hp. şu an 35.000 km de. Trigeri değişmem gerekir mi arkadaşlar?Alındığı günden itibaren orjinal kayışı ile devam ediyoruz. kimileri kauçuğun ömrü 4 sene diyor.Araç 5 yaşında. Fikrinizi almak istiyorum. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |