![]() |
|
Hafta Sonu Hediyem ;) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 12:36 |
|
Hakedecek bir durum söz konusu değildi yazıcam dedı yaz dedım uyarıda verebılırdı altı üstü ön plakanın olmaması
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun ama hak etmişsin sanırım
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen torpıl olacaktı ama canınız sagolsun dedıgımdekı yuz ıfadesını gormenız lazımdı
|
||
![]() |
||
|
Her zaman mutluyuz hocam :)
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
polis cocuguna torpil mi yapacaktı yani
![]() o zaman bizde polis çocuğunun forumdaşıyız kardeşiyiz diyelim işe yarar mı ![]() geçmiş olsun, benimde plakalar çalındığında öğleden sonra çevirldim hareket halindeki trafik polisi tarafından filmlerdeki gibi "saaa çek gri linea viiiiuuuv" diye, tapu gibi tutanağı gösterince en yakın zamanda alın lütfen diye devam ettim seyrime ertesi gün aldım zaateni :) plaka, hız, eminyet kemeri, affı yok :) flamalılar bile hızdan çeza yiyor artık :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Geçmiş olsun ama yinede mutlusunuz ya o yeter :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun
|
||
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
||
![]() |
||
|
Tesekkur ederım serkan bey thank you ![]() |
||
![]() |
||
|
Bugun arkadas odedı sagolsun sıkıntı yok :) |
||
![]() |
||
|
Sus sus hep senın yuzunden oluyo zaten basıma ne gelıyosa senın yuzunden bı konusmasan super olacak :) |
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
Bende 130la radara girdim 166tl yazdılar geçen gün.Etrafımda ceza yemeyen yok,şehir içlerinde 50yi geçenlere daha acı döşüyolar kendi cezama sevinir oldum.Polis ve bu cezada yoğunlaşma işinde kimlerin parmağı varsa yazıklar olsun
|
||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Ceza makbuzunu görünce vurgulamak istedim, 13 yılda yediğim trafik cezasından daha fazla cezayı şu son 1 ay içerisinde yedim. sizinde dikkatinizi çektimi bu ceza artışları yoksa banamı denk geldi. öyleki 5 bin nufuslu otoparkı olmayan ilçede park cezası yazdılar. yoğun trafik olan bir yerde değildi.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
çok geçmiş olsun
Trafik Cezası Madde 23Tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmak, Ceza Miktarı (Ceza Tutarı Ne kadar?) 77,00 TL ( Peşin 57,75 TL) 10 ceza puanı Ceza Kime Uygulanır
Trafikten Men
Diğer Hususlar – AçıklamalarAraca ait tescil belgesinin, trafik belgesinin ve tescil plakalarının ibraz edilememesi durumunda, eksik olan belgeler ibraz edilip plakalar araca takılıncaya kadar, araç trafikten men edilecektir. Bu ceza için kullanılan ifadeler
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Haklısın Onur, Alper yarına kadar giremez foruma en iyisi ben düzenleyip yeniden koyayım
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Egzozu takma ceza yersin dedim dinlemedin hem ceza yedin hem arabayı bağlattın, plakasız gezme ceza yersin dedim dinlemedin ceza yedin, büyük sözü dinle artık :)
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
hee anladım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
sıkıntı yok kardesım oderız bız yapacak bısey yok canları sagolsun bu yedıgım cezaların en en küçüğü :)
|
||
![]() |
||
|
yok hocam plaka yok dıye eksık dedı sonra giderildi olarak yazın dedı memura :)
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Geçmiş olsun Alper. Plakadan ben de yedim aynı şekilde. Benim plaka vardı ama APP diye yedik. Saat 7.40da trafiiğin en yoğun olduğu yolda.
Kötü zamana denk gelmiş. Bu trafik memurlarının modifiye terörü ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Tmm o da memur üstünün söylediği görevi yapıyor ama ben çok çevirmeye girdim. Ehliyeti lisede aldığım için okula araba ile gittiğim günler her defasında polis durdururdu tabi belegeler tam olunca bişi diyemezdi sonra plaka ve cam filmi işin içine girince onlara karışmaya başladılar. Pejo ile ilk çevirmemde ceza yedim yukarıda bahsettiğim gibi. Plakayı sökmedim 2-3 ay sonra bir çevirmete daha girdim ve ulusun ortasında durdurdu memur. Çok anlayışlı bir memurdu takdir ettim kendisini kesşke herkes onun gibi olsa. Belgeleri kontrol etti tmm devam et dedi. Plakan çok yakışmış ama onları bir ara sök ceza yersin dedi. Eyw dedim sonraki çevirmede polis sök yoksa bağlıycam arabayı deyince söktük. |
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
ben de geçen gün böyle bi ceza yedim. Tanıdık geliyo ceza numarası da... Geçmiş olsun.
Eksik belge mi? :)
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |