|
motordan gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
hayatiozturk66
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 17:10 |
|
arkadaslar fikri olan yokmu en son bi peugeot garag ina gittim tanidik birine 30 senelik motorcu adam dedim 5 usta gordum ikisi supap iticileri diyo ikisi krank mili diyo dedim adam sadece guldu dedi onlar manyakmi dedi kendine cok guveniyo dinledi sesi zaten diger ustalarda tirger kayisi tarafindan geliyo diyolardi dedi ordan geliyo bu ses motor sesi degil dedi kesin eminmisiniz garantimi dedim evet eminim kesin motordan gelmiyo dedi simdi vaktim yok paska zaman getir bakarim soruna neresi dedi ama kesin motordan gelmiyo diyo icimi rahatlatti pek umutlu degilim ama pazartesi bakacak insallah kucuk bisey dir :) diyo kayis aksamindaki parcalardan birinden ola bilir diyor bakalim sorun cozulurse yazarim yinede fikri olanlar yardim ederse sevinirim herkeze hayirli gunler
|
||
hayatiozturk66
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
cercide kardes yataktan olabilir demisti ama ustaya sordum oda eger yataktansa simdiye coktan krankmiline hasar verirdi pistonlarin iyi calismamasina ve gucun azalmasina neden olurdu dedi bilmiyorum mantiklimi ama hala ufak biseymi diye huylaniyorum cunki son usta geri kafami karistirdi ufak bisey icin motoru atmak istemiyorum varmi fikri olan arkadaslar ??
|
||
hayatiozturk66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
tirger kayisi rulmonu boyle tok bi ses yapabilirmi oda olabilir diyen oldu ekzantirik zinciri diyen de oldu baktirdim gevsek degil o degil sanirim acaba volan dan yapabilirmi?? bosta calisirken hic ses yok biraz motor sarsintili gibi yada bana oyle geliyo ama rolantide hic ses yok en cok 1000 1500 devir arasi yapiyo 2000 e kadar sonra ya gidiyo yada motor sesi fazlalastigi icin anlasilmiyo bilemiyorum artik elinizden geldigi kadar ustalarim yardim ederse sevinirim hepiniz ALLAH a emanet olun cvp niz icin sagolun
|
||
hayatiozturk66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
|
||
hayatiozturk66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
|
||
hayatiozturk66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
arac 183 .000 binde aldigim adam 5 40 koydurmus sonradan fark ettim markali degil labo adi sanirim iticilerin dusmani imis kalitesiz yag belki ondansa diye zaten zamani geldi diye ben kendim degistirdim yagsini araba fab li oldugu icin total 5w 30 c2 tavsiye ediyolar bende ondan koydum ve bide ses kesici katki koydum ama hic azalma olmadi :( bu arada araba dizel 607 2.2 hdi 136 piyes motor ariza isigi filan yanmiyo dedigim gibi cekisi yakisi soguk sicak ilk marsta calismasi super yag eksiltme kara duman hic yok sadece ses
|
||
hayatiozturk66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
arac 183 .000 binde aldigim adam 5 40 koydurmus sonradan fark ettim markali degil labo adi sanirim iticilerin dusmani imis kalitesiz yag belki ondansa diye zaten zamani geldi diye ben kendim degistirdim yagsini araba fab li oldugu icin total 5w 30 c2 tavsiye ediyolar bende ondan koydum ve bide ses kesici katki koydum ama hic azalma olmadi :( bu arada araba dizel 607 2.2 hdi 136 piyes
|
||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayati senin ustalarin soyledikleri assagi yukari benim soylediklerimle ayni seyi soylemis zamanla o ses articaktir belki ilerde ses artinca arizayi bulmak daha kolay olabilir masrafli bir ariza olursa komple motoru degistirtirsin
ama ben bu sesi kesicem dersen motoru degistir daha ucuza gelir kolay gelsin
|
||
|
||
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
direksiyon pompa kayışı ve diskinde sanırım
|
||
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
senin motor süper çalışıyor yuotub taki vide senin araçınınsa birde araçın model marka yakıt benzinlimi dizelmi nedir bakımı nasıl yapıldı hepsini yazman gerekirki bizde yorum yapalım
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arac kac km'de? Kac numara yag var? Birde motor ariza isigi yaniyor mu?
|
||
Zek-i
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senin dediklerine de katılıyorum. Ama bu benim fark ettiğim 3 veya 4 konu. Sitede şuan 16-17 kişi var. Ben bu konulara dikkat edin biriyim ki bende çalışan biriyim. Başka forumlarıda takip ediyorum. Marka takındım yok. Opel formunada giriyorum hyundaı forumunada. 7-8 saat önce açılan konuya hiç olmasa moderatörlerin yazması geretiğini düşünüyorum. Bu nasıl birşeye benziyor biliyormusun. Adam buraya gelse konu açsa azına geleni yazsa o zaman kimse müdahale etmeyecek mi? Moderatörler konuları takip ediyorsa sorun yok. O zaman takip edip bu konuya yazmamalırı yanlış. Belki diyeceksin moderatörün bu kondu bilgisi yok. Herkesi moderatör yapmamak lazım. Mod. arkadaşlar yanlış anlamasın benim deiğimi. Benim burda anlatmak istediğim farklı bir durum. Moderatörün araştırmacı bilgili ve konulara hakim olmasını anlatmak istiyorum.
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
uyarınız için teşekkürler. şöle bişey var bu forumda yöneticisi dahil olmak üzere üyelerine kadar herkezin bu forum haricinde yapmakta oldukları bir işleri var. kimse foruma bi konu açılsında cevap yazayım diye nöbette beklemiyor ki böle konularda mağduru yanlış yönlendirmek olmaz. o yüzden doğru bilgiye sahip olmayan forumdaşlar konuyu okuyorlar fakat yanlış yönlendirme olmasın diye cevap yazmıyorlar. mesela ben otomobiller konusunda bi sertifikam veya ustalığım yok. ama genel olarak çoğu şeyi bilirim yada başı gelen şeyleri... bu arkadasın konusu hakkında fikrim yok. başımada böle bişey gelmedi ve duymadım. şimdi ben bu kişiyinin konusuna ne yazayım. en fazla ''geçmiş olsun bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.'' yazarım. bu durumdaki kişinin konuyu devamlı güncelleyerek bilgili arkadasların dikkatini çekmesini sağlamaktır. saygılar.. |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçmiş olsun. bilgili arkadaslar yardımcı olacaklardır.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
Zek-i
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben gelen olarak sitenizi takip eden biriyim.
Şuana kadar aracımda bir sorun olmadı şukürler olsun. 3-4 kere daha olduğu ve dikkatimi çektiği için yazıyorum bunu. Sitenizde birinin aracında sorun olduğunda bir konu açıyor. Konuya kimse yazmıyor. Yani burda birisi sorunun paylaşıyor. İyi veya kötü doğru veya yanlış kimse yazmıyor. Forumun amacı bu değildir. Yanlış bir kelime yazdıysam düzeltebilirsiniz. 7-8 saattir yazılması gereken bir konu var. mesela Gönderim Zamanı:
Düzenleyen Zek-i - 20 Mayıs 2013 Saat 13:07 |
||
hayatiozturk66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
|
|
arkadaslar bundan oncede paylasmistim sorunumu ama cozum bulamadim :( 5 ustaya gittim hepsi ayri bisey dediler ikisi supab iticilerinden buyuk ihtimal dedi ikisi krank milinden dolayi dedi artik yataklarimi soyluyo yada kollarimi bilmiyorum en son ustamda turktu cok met etttiler gittim oda o ustalarin dediklerinden olsa araba kesin bi sekilde belli eder dedi yakit super cekiside iyi duman atma yag eksiltmede yok kayisi 60 bin km oldu degiseli bakimi aksatilmadan yapilmis cikma motor taktir tamiri cok pahali dediler 4000 5000 euro bende ona karar vermistim ama en son turk ustam buyuk sorun yok gibi ama kesin bisey diyemem sorunu arayip bulana kadar bir suru para harcarsin en iyisi cikma motor al dedi cikti oda :))) benim derdim kucuk bisey ise yada 500 - 1000 euro luk biseyse yaptircam ama bula bilen yok sorununu simdi ufak bisey icinde motor atilmazki ne yapacam bilemedim motor ustasi arkadaslardan yardim bekliyorum lutfen video cektim ses icin asagiya link ekledim
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |