|
Devir saatinin Değişkenliği mümkünmü? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
kursat611
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2013 Saat 21:09 |
|
tüh be biraz ipucu verseniz |
||
kursat611
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
buldum buldum pasaklı husky yi ya sitenin arama motorunda çıkmıyo google aramadan buldum ...)) |
||
kursat611
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
kontesin pasaklısıdamı oluyomus iyice meraklandım şimdi arama motorundanda bişey bulamadım
|
||
kursat611
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
aranan dişli bulundu ama biraz zor oldu
benim sıyıran 2. vites dişlisi 39 diş en az 20 tane çıkma saymıslar 38 diş cıkmıs sonunda aynısını buldular grup olan ustanın pirizdirek tabir ettiği dişli grubunuda zor bulmuslar ama orjinalimi boyle değişmişmi bulunan hangi modelin bilmiyorlar yıldızda yunus emre çok yardımcı oldu telle olsun bilader gittiğinde olsun elinden geleni yapmıs ekran bulamadık jant lastik ön yay değişiminden de vazgeçtim arabanın façasını bozmayalım zaten muayenede abartı söktürdüklerinde sesi çıkmaz olmuştu karızmasını da çizmeyelim dedim varsın biraz konforsuz olsun asfaltta duruşu otobanda gidişi yeter |
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hmm anladım, şöyle bişeyle karşılaşabilirsiniz. partner ve qsilver modellerinin bazı şanzımanlar ve parçaları uyumlu olduğu için şanzıman sorunlarında ucuza kaçmak adına takıyorlarmış araçlara. ayrıca dogan106, teşekkür ederim uyarın için ama Bizim kulağımız ezandan sonra Kesici dinlemiş muhtemelen. ayrıca istediği kadar yokuş aşşağı olsun araç viteste ise devir aynı orantıda hareket eder. bizdeki orjinal dışı olduğu için bu durum mevcutmuş. kursat611 senden sonucu buraya yazmanı istiyorum. Meraklandım :)) |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aziz' im kullandığın yakıttan tut, yolun ivmesinden (hafif yokuş aşşa), herşeyden yapabilir. Ama aracını bu kadar red line' ye sokma kardeşim üzme aracını. Kaza felaketti,r daha geçen hafta bayram Adana forumdan bi arkadaşımızın yürek yıkan haberini almıştık:(
|
||
kursat611
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
Bakalım şanzımanı brodveyin bagaja koyup yıldıza gönderdik anlarız orjinalmi değilmi ama benim 1. Vites devride yüksek millet sıkışık trafikte 1 le giderken ben dur kalk yapıyorum kışın çok patiye kalıyor
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sizin de şanzıman orjinal değil o zaman,
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahh burak ahhh 18750 verdirip aldıracaksın bana o olacak yani
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
halilefe
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merakla bekliyorum kardeş allah kaza bela vermesin.
|
||
halilefe
|
||
kursat611
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
kimdir bu kontes ...) |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aahh kontes ah :(
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
kursat611
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
benim şanzımanda galıba o dediğinden 5250 devir dip kadran 210 km/h bi kere akis yedi bu günde şanzıman 2. vites dişli sıyırmıs tamırde yatıyo garibim lastikler 205 40 17 ama orjinalı ile aynı dönüş çapına sahip |
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sürat yerinde güzeldir üstadım. Ben ailemle bile kadran kırdım.
Korkunun ecele faydası yok, Yaşamak istediğimizi yaşadık, Taktir allahın. varsa işin içinde 1 son. 20 km ye de bakmaz 200 km ye de.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
FELAKET BENİM DİĞER ADIM HACIIIIIIIIIIIIIIII :D :D
Eskiden Pırfena Derdiler Bana (Kürtçe Çok fena) demek counter Strike da senelerce Pırfen@ nick'i Kullandım Burakcım Herşeyin Hayırlısı diyelim :) ist park'a almazlar beni oraya gerçekten yarışacak adamları almıyorlar
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Artık onunla süraat rekorları bekliyoruz zaten İstanbul park keser onu :)
|
||
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
heralde onunla ibre 260'ın üzerindeyken videolar gelir
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi unutulacak gibimi kıskanıyorum üstüne :) birgün benimde olucak gti :)
|
||
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burak :D :D :D unutturmuyorsun ha bire zaten Kontes ha Kontes :D
yeni cenavara az kaldı
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |