![]() |
|
307 otomatik benzinli ile uzun yol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 19:32 |
Araç benzinli arkadaşlar ?
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen hafta, istanbul/Kartal- Edirne/Erikli gidiş geliş 6.1 lt/100 km tamamladım bende... ama ben 100-130 hatta bir ara radar varmıydı bilmiyorum Keşana yaklaşırken 190 km hız yaptım :(
bir de ekliyorum toplamta 714 km olması lazım...
Düzenleyen okan77 - 17 Mayıs 2013 Saat 13:10 |
|
![]() |
|
Rebel35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ortalama 9L/100Km lpg tüketimin olur , 90km hızla gittiğini varsayarsak , aldığın lpg fiyatıyla çarparsan istediğin bilgiye ulaşabilirsin.
|
|
Peugeot 307 1.6 Break BVA
Pioneer DEH-1450UB |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kişinin gidiş geliş biletleri 440 tl yapıyor reis
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Nerden nereye olduğunu yazmamışım. Bursa Antalya gidiş geliş 4 kişi
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Mersin antalya mersin ise fazla yakmaz. Kars antalya kars ise biraz maliyetli olur
![]() Ben manuel 307 benzinli ile ist/kartal - tekirdağ/şarköy - ist/ kartal arasını 5.9 lt/100 km/l ile tamamladım. Toplamda 570 km lik yol , giderken 3 kişi , gelirken 2 kişi Düzenleyen individual - 16 Mayıs 2013 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Arkadaşlar 8 haziranda 1.6 otomatik şanzıman benzinli 307 ile antalyaya tatile gitmek istiyorum.
307 kullanıcıları bilgilendirirse sevinirim. Gidiş geliş bana Antalya kaça patlar. ortalama hız 100 km
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |