![]() |
|
Kaçınız kendi evinizin önüne parkedebiliyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 10:17 |
ben edemiyorum maalesef
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otoparkdan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı cok sükür bu evimin önündeki park yerleri çeşitli şekillerde o an ki psikolojim neyi gösterirse ona göre park ediyorum tabi babam arabasını bu şekilde bırakmadığı müddetçe
![]() Biraz fazla oldu ama idare etcez
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Açık otopark var sıkıntı olmuyor fakat açık otoparkta bile bir kişi Ford Connect ini koyduğu zaman hiç dikkat etmiyor sağında bir arabadan az solunda bir arabadan az yer bırakıyor kendisi de üstüne 2 arabalık yer kaplayınca 7 araba koyduğumuz yere 3 araba koyabiliyoruz. Geçen söylediğimde de bana çinganlık yapıyor aklınca hemen "ev sahibi misiniz diyor" sanki kiracı olunca otoparkta yer hakkın olmuyor. Allah'tan ev sahibiyim de susturdum. Şimdi 2 arabalık yer kaplıyor ve şu aralarda uğramıyor rahatım yani. Ayrıca bir uyanıkta götürüp otopark tarafındaki balkonun altına koyuyor haftalarca çıkarmıyordu yağmur falan değmesin diye sanırım ama felç ediyor otoparkı onuda uyarınca işlem tamamdır herkes rahat rahat koyuyor
![]() ![]() Düzenleyen tellotello - 17 Mayıs 2013 Saat 09:41 |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Sadece sırf park sıkıntısı ve kavgaları yüzünden 2-3 aya kadar taşınacağımın kararını aldım desem inanır mısınız?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
bulunduğum mahallede apartmanların arasında bahçeler var ama her apartman bahçelerini bir duvarla ayırmış, eğer bu duvarlar yıkılsa çok büyük bomboş bir otopark alanı çıkacak, şu haliyle her apartmandan 1-2 araç anca girebiliyor, kalanı yolların kenarına diziliyor, sokaktan iki araç geçemiyor, apartmanların arası kullanılmayan boş bir alan olarak duruyor öylece.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Benim park sıkıntım olmuyor apartmanımızın otoparkı var benden eski üst komşumuzun arabasıda var ama o koymuyor ben kapalı yere bırakıyorum zaten garaj arabası oldu çıktı sadece pazarları kullanabiliyorum arabayı alalı 3 sene oldu ama daha 1000 km yapabilmişim ...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arkadaslar ortak yasam nerede var ise sorun vardir. Bu nerede olursa olsun boyle. Bir onceki evimin resmi su:
https://maps.google.be/maps?q=Sint-Hubertstraat+228+deinz&ll=50.964792,3.516591&spn=0.009987,0.01929&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Sint-Hubertstraat+228,+Petegem-aan-de-Leie+9800+Deinze,+Oost-Vlaanderen,+Vlaams+Gewest&gl=be&t=m&z=16&layer=c&cbll=50.964629,3.516421&panoid=o-nY0C2In8xHEELcOrDDwA&cbp=12,132.95,,0,-0.8 Gordugunuz uzere evin hemen yaninda (solunda) arka kapiya giden hususi bir yol vardi ve benim arazimdeydi. Bunun kadar buyuk bir luks ben hayatimda bilmiyorum. Yani markete gidiyorduk, bagaji dolduruyorduk, eve geliyorduk, bazen araci bosaltmiyorduk bile. Zaten ne zaman istesen araba hemen yanindaydi. Zaten mutfakta evin arka tarafindadi super oluyordu. Simdi sehir merkezinde site gibi bir yere tasindik, aman Allah'im. Oraya park edemezsin, sunu yapamazsin falan filan. Kisa surede tasinacagim yine herhalde ![]() |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Amin sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yanlız bir hayalim vardı kapalı otoparkla ilgili o gerçekleşmiyecek sanırım. İlerde 200 250 hp lik bir araç garajda kapalı kalacak.Gündeliğe kullanacağım 1.3 motor dizel bi araç. Diğer canavar garaj arabası olacaktı motorunda toz olmuyacaktı haftada 1 kez yürüyecekti. Bu hayali açık otoparkla gerçekleştiremem erteledik sanırım
![]() |
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
İldeki ev site açık otopark balkonun altına gözümün önünde olsun diye valla yerimi sabitledim kimse benim yerime koymuyor harp çıkar köydeki müstakil bahçe orman istediğim yere koyuyorum kapalı yerde var gezmekten oraya sıra gelmiyor
![]() |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Hayırlısıyla güle güle oturun hocam, Ev arabadan daha önemli |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Benim şu an kapalı otoparkım var çok memnunum.Kar yağmur çamur beni etkilemiyor.
Arabamı yıkayıp garaja koyuyorum dışarda yağmur çamur yağsada tertemiz duruyor. Kiracıyım şuan. Bu arada yeni bir daire aldık.iki ay sonra tamamlanacak.Bayramdan sonra oraya taşınacağım. 30 bloklu etrafı çevrili güvenlikli bir site olacak fakat kapalı otoparkı yok.Açık otopark Bunun için üzgünüm. En güzeli kapalı otopark.Sıfır araba al 10 sene kız gibi durur garajda. neyse sağlık olsun kiradan kurtuldukya.kapalı garaj olmasada olur
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
+1 Oturduğum ev öyle iyi ki bahçesine 4 tane araç park eder. Lakin ben de komşumdan şikayetçiyim. Fotoğrafta görülen garaj bir tane, fakat benim pinti mi pinti bir komşum var. Arabasını çok nadiren kullanıyor. Garajı bir kaptı mı 1 hafta çıkmıyor! Halbuki o binaya taşınmadan önce ne rahattım. Şimdi sırf garajı kapmasın diye benim de günlerce aracı oradan çıkarmadığım oluyor... ![]() |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
walla benim şikayetim yok.ev kendimizin müstakil kocaman bahce 30 tane araba parket.istediğin yere bırak.böyle cok iyi :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() bu konuda bende sikayetciyim ama park yeri bulamamaktan deyil gelisi guzel park edenlerden sikayetim su yonde 250 haneli kapali bir setede oturuyoruz daireyi alirken kaldirim uzerine park yasak dediler bende 12 bin euroya 1 tane garaj 3 euroyada acik park yeri satin aldik mecburen malum 2 tane arac var bazi uyaniklar almadi tabiki simdi kaldirim uzerine park ediyorlar bizde yolun ortasindan yurumek zorunda kaliyoruz hadi biz yetiskiniz cocuklar icin tehkikeli oluyor arada bir bazi dallamalar tam kapinin cikisina koyuyor bebek arabasiyla cikmamin imkani yok
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
ben cennette sayılırım yazılanlara bakarsak benim 206 kapalı otoparkta linea da açık otoparkta duruyor aman çaktırmayın:D
![]() |
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bende bu sorundan yana çok şikayetçiyim iyi yere değinmişsiniz .Apartmanın önünde tam camlarımızın altında yerim vardı tenekeye beton döktüm duba yaptım kımse oraya parketmezdi hep parkediyordum tam karşısına yapılan inşaat nedeniyle 1 senedır parkettığım yerımden oldum apartman gibi kamyonlar dönünce sağından solundan çekmek zorunda kaldım ayrıca aracı hergun kullanmıyorum 2-3 gun belkı daha fazla durur yerınde bu yuzdende benım ıçın tam bir çile bu konu.Şimdi sıkıştepiş apartmanın önüne koyuyorum 5 araç parkedıyor kapıları açmaya yer yok gidiyorum gelıyorum komşuda 3 tane araba ya kardeşim sen filo kurcaksın dıye ben arabamımı ziyan edıcem yer yok deli oluyorum hangisinin kullancaksan getir kullanmıcağını otoparka götür kavga edıcem en sonunda ınsanlarda kendını pek bılmıyor açıkçası bu konuda madur olmaktan bıktım kaldırıyorum butun sılegeçlerını başka insan olsa yaparda kötü bişey yapmayada gönlüm elvermiyor o kişilikte değilim anlayana kadar bu uygulamaya devam edıcem yapcak bişey yok
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Aynı dertten bende çekiyorum yan apartmanda oturan bir komşumuz var evimizin altındada yeynir dükkanları var tam 5 tane araçları var hem kapının önüne hem karşı kaldırıma araçlarını çekiyorlar tabi diger komşularda çekiyor bize park yapabilecek hiç bir yer kalmıyomecbur başka yerlere çekiyorum hep arabayı.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Pazarcık ta sanırım. Ben Kırcaaliliyim. Evimiz Türkiye'de ama Yambol da çalışıyorum. Yakın sayılırız. Bende genelde yollardayım |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Ben Şu An Türkiyedeyimde Haftada Bir Gidip Geliyorum Şimdi Nasıl Anlatacağımı BİLEMEDİM Fotinovo Köyün Adıda Bilirmisin Bilmem Google Mapa ( http://maps.google.com/ ) Fotinovo , Bulgaristan yazıp Ara İstersen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |