![]() |
|
Gaziantep e ceviz büyüklüğünde dolu yağdı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fanes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 00:09 |
|
Bu konunun üzerinden yaklaşık 17 gün geçmiş ama, 2 Haziran 2013 pazar akşamı Düzce'nin Çilimli ilçesinde , şiddetli rüzgarla beraber ceviz büyüklüğünde doluya maruz kaldım.Diğer arkadaşların da dediği gibi Allah'tan geldi, diyebileceğimiz tek şey "çok şükür canımız sağ..." Benim de aracımın tavan,ön kaputta çok fazla yok,sağ sol çamurluk üstleri ve bir kaç tanede kapı üstü direk saclarında ezikler var.Ayrıca arka sol stop lambasının camı kırılmış,sağ stop lambasının camını da çatlatmış.
Düzce ve yakınlarında,boya yapmadan,çekme-vakumlama yöntemleriyle yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz? Bir de bunların maliyeti nedir acaba? İnternetten araştırdığıma göre göçük başına para alıyorlarmış ama güncel fiyatı ile ilgili bilgim yok.Ve malesef te kaskom yok... Ya da farklı ve etkili yöntem tavsiye edebilecek varmı? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim... |
||
Peugeot 206 Feline 1.4/5K-LPG
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bende resim atıcaktım size inanın aracın göçük olan kısmından hiç fotosu yok eskilerde karşılaştırma yapabıleceğim fotoğraf yoktu kaldı öyle. İşe yaramasına sevındım bırden çok göçükle uğraşmak zor olsada başarmışsınız :) |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
işe yaradığına sevindim, hemde bizlere referans oldu, tekrar geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Birkaç kere silikon attı tam tutmadı sanırım bozuldum dedım elımde patladı bişey olmıcak galba sonra beklettım sert çektım falan derken üç kerede düzeldi ufak bı dalgalanma kaldı ama göçük varken ışık falan vurduğunda çok kötü gözukuyodu şuan belli olmuyor resım eklerım sabah çekerım farka bakarız sizde sipariş vermışsınız gerçı denıceksınız ama ayrıca gördüğüm kadarıyla 307 sahibisiniz benım araca göre bıraz daha serttır kaporta benım araç daha ınce kaportaya sahip yırttık umarım işinize yarar sizinde.Ucu silikonlayıp göçuk bölgeye yapıştırdım vanayı takıp atana kadar döndürdum aynı her yerde tarıf edılen gibi ben bu şekılde uyguladım işime yaradı boyaya zarar da vermedi ayrıca bu tarz urunler herzaman başarı sağlamıyor mesela çizik kalemi bahsettığımız ürün yoğun çizik giderici pasta vb. daha önceler metrodan yoğun çizik giderici pasta aldım arexons çizik vardı uyguladım falan hiç bişey olmadı atmayı bile dusundum sonra bi ara kaputu tebeşirle çizmişler boydan boya buda malum iz yapmış nekadar yıkasam çıkmadı yüzesel bir çizik olarak kaldı sonra bu pastayı denedım çizik kayboldu ama bıraz dalgalanma yaptı sonra cila attım tamamen kayboldu bu tarz urunlerın nerde nezaman işe yarıcağı bellı olmuyo anlıcağınız tekrar geçmış olsun kolay gelsin :) Düzenleyen samet206 - 13 Mayıs 2013 Saat 01:09 |
||
||
![]() |
||
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|
Çok ama çok geçmiş olsun kardeşim.inşallah en az masraf ve stres ile halledersiniz... |
||
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
||
![]() |
||
|
Çok geçmiş olsun sılıkonlu vakum tarzı duzeltme aparatından aldım geçenlerde pıyasadakılerden sağ çamurlukta para kadar göçük vardı şahane yaptı ama sızın ışınızı görebıleceğını sanmıyorum bu aletın çokta profesyonel değil çünkü denemek gerek yınede ...
|
||
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
harbi o neyaa öyle bildiğin ceviz abi iyi kurtaşmışsınız...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İnternette videosunu izledim, hiç abartı yok bildiğin ceviz. geçmiş olsun...
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
büyük geçmiş olsun okadar fenamıydı yağan dolu :S
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Tavandaki veya duz yerlerdeki gocukler bir sekilde arka tarafina ulasarak ve hafifce bastirilarak duzeltilebiliyor. Bunun icin ozel araclar da var. Gecmis olsun.
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
gecmis olsun yukaridan gelen hersey kayitsiz sartsiz kabulumuzdur yapacak birsey yok. Gocukleri gidermek icin soylediginiz yontem le gocukleri belli bir oranda giderebilirsiniz. Kusursuz olabilmesi icin kaporta boya sart. Buda araci satarken degerini ne yazikki epeyce dusuruyor. Tekrar gecmis olsun.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
ilk öncellikle geçmiş olsun ...bende de sol çamurlukta ufak bi göçük vardı..Yorumlara bakarak aldım(alışveriş sitesindeki yorumlar )..1-0 yenik başladım..Silikon tabancası çalışmadı..Hadi neyse başka yöntemlerler silikonu erittim.Usulüne göre uyguladım ama sonuç başarısız..Bence 10 liralık mal işe yararsa bu kaportacılar işi bırakıp gitsinler böyle şeylere aldanmayın paranız cebinizde kalsın
Düzenleyen korkusuz202 - 11 Mayıs 2013 Saat 23:09 |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
çok geçmiş olsun
![]() |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Geçmiş olsun sıkıntılı bir durum ya biliyorum. Ama alsoberanonun dediği gibi dolu izlerini düzelten yerler var ancak pahalı diye biliyorum. Kasko varsa bi araştırın.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
çok geçmiş olsun. kaskonuz varsa bazı firmalar var yapan autokıng gibi firmalarda göçük düzeltme yapılıyor.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |