![]() |
|
Mesaj Bildirim maili gelmiyor artık? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 16:56 |
|
banada gelmeye başladı yazdııktan sonra oldu bu ama dikkatinizi çekerim salih abi bize karşı yapılanma var hissediyorum ayaklanma olmasın diye birden olcak ne olcaksa
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
size özel gitmiyor
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
sayın yöneticiler bana mailler gelmiyor gene dışladınız beni heralde :)
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Gece sunucuya bi ayar çektim istek üzerine
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Gelmeye başladı
![]() |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Şu an itibariyle bana mail geliyor..
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bu sefer bana da gelmiyor.
|
||
![]() |
||
|
şuan bi problem gözükmüyor
|
||
![]() |
||
|
Güvenlik sertifikası bilgilerin güvenliği için.
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Yanılmıyorsam bir tür güvenlik sertifakası web siteleri için.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
o zaman problem yok altyapı için ekstra ayarlala uğraşıyorum.
ilerleyen aylarda siteye SSL de eklemeye çalışıcam. |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
bende yok, ordan gördüm bu konuya msj yazıldığını hemde :) gıcır gıcır bende :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
maillerde herhangi bir problem varmıdır ?
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Geliyoooooooorrrrrrrrrr :D :D :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
hmm peki
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Mail adresini değiştir bakalım Aziz
|
||
![]() |
||
|
ayrıca kutu hala işaretsiz :S
işaretliyorum sayfayı yeniliyorum işaret gidiyor.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Yok gelmemiş mail falan :/
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Test... geldimi Aziz
|
||
![]() |
||
|
Buldum buldum.
Kontrol panelinde Abonelikler bölümünde
Kutucuktaki işaret kalmış, Ekmek çarpsın ben yapmadım :D işaretledim bekliyorum mail gelirse bildiririm.
Düzenleyen Aziz - 30 Ekim 2013 Saat 10:25 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |