![]() |
|
Hangi hali daha spor ve kaliteli görünüyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 16:05 |
|
3 hali daha güzel :)
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar 3uncu resımdekı son haline cam ruzgarlıkları taksam sırıtırmı sizce ? sökerken cok zorluk cektım. Altındakı ızı sılerken sımdı tekrar yapıstırayım mı yoksa bu halı mı guzel bı yardım lutfen acil...
|
||
![]() |
||
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
nıye kımse 1 i secmemıs 1 kşi bile secmemıs hemde
|
||
![]() |
||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
ben şirokko jant hastasıyım 2 numara diyorum(yazıldığıgibiokunur)
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cc jantlı hali çok güzel.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
3 can dır
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Neredeyse herkes 3 demiş ama ben 2 yi daha çok beğendim.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
2. hali daha iyi gözüküyor bence :)
|
||
![]() |
||
mert2091 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Jant ebati buyudukce tekerler donme mesafesi arrtigi icin yakitda kullanicisini uzucek sonuclar doguruyo diye biliyorum.herzaman icin 1 ebat buyutmekten sorun olusmiycagi kanaatindeyim ancak daha ustu bariz yakita etki ediyor.bir abimizde a4 otomatik vites var 20 inch jant atti 500-500 krs yakiyor kilometrede.16 jantin size sorun cikarmamasina cok sevidim... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
üzmüyor.. Çunku 15 jantta replikaydı 16 orjinal rc jantı hem hafif hem konforlu hemde yakıt hıc etkılemedı
|
||
![]() |
||
mert2091 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
3. hali tabiki daha iyi ama yakıt konusunda 16 jant 15 e göre seni daha çok üzecektir.2nci hali de pek kötü değil..
|
||
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
üçüncü hali daha kaliteli duruyor...
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
Replika gördüm ama orjinalini görünce şaşırdım.16" bence tam kıvamında olmuş.
Düzenleyen sboz - 11 Mayıs 2013 Saat 10:03 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
Merhaba 16 challenger nadir bulunan bir efsane jant orjinal fransız. Ölcüler de bu 195 45 16
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
3. hali olayı bitirmiş.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
ben 2. halini daha çok beğendim.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
3. Hali nokta olmuş bence.
Orjinal 16" Challenger varmı ki?Hepsi 17" değilmi?
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
bence son hali diye düşünüyorum
![]() |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
3 de güzel ama 2 de sanki daha tatlı gibi duruyor. Daha şeker, samimi, içten sevimli vb.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
3
|
||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |