![]() |
|
Navigasyon Şarj Etmek (Piranha Trooper Açıklama) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2013 Saat 22:37 |
Teşekkürler sağolun Ayrıcada böyle olumlu yorumlar gelınce mutlu oluyorum özellıklerı ve dığer boş modellere göre fıyat avantajı ıçın tercıh ettım piranhayı ve memnun kalıcam gıbı gozukuyor ılk ızlenımler harıka umarımda memnun kalırım :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun bende 2 yıl önce 4,3 inch evoque modelinden almıştım piranhanın gayet memnunum..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın teşekkürler :) |
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hayırlı olsun :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Sorunuma cevap gelene kadar sorunu çözdum vıdeo oynatıcısını guncellemek gerekıyormuş ancak bu cıhazlarda bunu yapmak okadarda sağlıklı değil kurulum hatası olursa format gerekıyormuş ve anlıcağınız harıtasız kalabılırım o yuzden any vıdeo converter diye bır program buldum altarnatıf olarak o programda her turlu vıdeo klıp fılm vb dosyaları
Video Codek : xvid Video Boyutu : 480x272 Video Bitrate : 768 Video Framerate : 15 Bu ayarlar dahılınde donuşturduğunuzde kasmadan oynatıyor ve kalıtede guzel HD aşırı kalıte değil ama 3GP Kadarda kalıtesız değil daha önce başına gelen varsada faydalansın :) |
|
|
![]() |
|
Cihazı Aldım PC den şarj oluyor arkadaşlar usb takınca soruyor depolamamı şarjmı dıye şarj dıyosun şarj edıyor.Aziz başta alışamıyor ınsan ama haklısın kesınlıkle katılıyorum alışınca sorun kalmıcaktır yınede alternatıf işte gönlume göre oldu :)
Cihazın resimleri... ![]() ![]() ![]() Yanlız Yıne Sorunum vaar cihaz HD ama 720 ve 480 vıdeoları kasarak oynatıyor 360 ta bozuk kalıte tadı çıkmıyor öylede kasıyor gerçıde kastıktan sonra ne anladım bu ışten guncelleme falanmı yapmam gerek vıdeo oynatıcısına anlamadım yardımlarınızı beklıyorum ? |
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
inan şarjı doldu dolmadı belli bir zaman sonra seni rahatsız etmeyecektir. 7/24 takılı kalıp dikkatini bile dağıtmayacaktır. bunu dert etme, zaten denildiği gibi şarjsız 5 saatten fazla çalışmıyor :D, güncellemeyı ürünün kendi sitesinden takip edebilirsin. aygıt yazılımından sitesindeki yazılım versiyonları ve tarihinden :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
pirhana leon marka navigasyonum var. gayet güzel. orta dereceli bi ürün. ücretsiz güncelleme belirli modellerde oluyor sanırım pirhana nın sitesinde yazıyodu ücretsiz güncellemenin uygulanabildiği ürünler. cihazın arkasında bi kod var o koda göre değerlendiriliyor. navigasyonların bildiğim kadarıyla adaptörlü şarjı yok. ya çakmaktan yada usb ile pc den..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
güncellemeyi naviexstras diye bir program var onu indirip navigasyonu usb den pc ne bağlayıp yapabilirsin :) şarj konusuna gelince , uzun yola çıkarken Pioneer teybimin usb girişine takıyorum ben kablo rahatsızlık vermiyor böylece :) takılı bırakmazsam iki üç saate şarjı bitiyor zaten:)
|
|
![]() |
|
Çok sağolun neyapalım madem öyle anlıyosunuz bu ışlerden doğrudur başa gelen çekilir :) güncelleme nasıl yapılıyor pekı aydınlatırmısınız yerı gelmışken öyle bı sorun yaşarsam neyapmam gerekıyor çok zor bı ışmı bu ? |
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
bır zamanlar tr de ılk bu sıstemı calıstıran ılk alt yapıyı hazırlayan ekıplerdenım,omur boyu guncelleme sadece bır satıs polıtasıdır :) hadı hayırlı olsun gule gule kullanın..
Düzenleyen fatihgg - 07 Mayıs 2013 Saat 22:44 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Çok sağolun bende dusunmuştum olabıleceğını bu şekılde doğrulamış oldum :) Vallahi ömür boyu harıta guncelleme dıyor ama şuankı durumu normal harıtaları guncel sorunsuz çalışıyor kıtapçıklarını bılgılerını okumaya tam anlamıyla fırsatım olmadı ... |
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
ac220v yı usb cıkısıa cevıren adaptorler var 5-10tl arasında nette arastırın bulabılırsınız,hanı ıphoneler ıcın kullanılan sarj aletlerı gıbı dusunun.
bu arada cıhazın harıta guncelleme aralıkları ne zaman?ne kadar surede sıze ucretsız guncelleme verecekler,bunlara dıkkat edınız onemlı cunku :)
Düzenleyen fatihgg - 07 Mayıs 2013 Saat 22:09 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
eywallah araçta ben 3-4 saat geçırmıyorum hıç bı zaman tam şarj yapamam bu yuzden ve onun sureklı çakmaklığa takılı olması benı rahatsız edıcektır evdede şarj etmem gerek USB den yada uygun guçte bır adaptör bulunup şarj etme ımkanımız olup olmadığınıu merak ediyorum sadece yınede sağolun...
|
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
piranha bu işte iyidir zaten usb çıkışı 5v 500mah dır araçt şarz olduktan sonra çekersin fişi bşk bi yolu yoktur sanırım
|
|
![]() |
|
S.a arkadaşlar Piranha Trooper 5 INÇ navigasyon cihazı almayı dusunuyorum özellıklerı ve fıyatı tatmin etti doğrusu hatta gidip alıcam bırazdan :) Piranha bu konuda nasıldır kullanan bılgısı olan varmı ? Birde şarj konusunda kafama takılan bır konu var cıhazın oto şarj cıhazı 5V 1500 mAh şimdi ben bunu sureklı çakmaklıktan şarj etmek ıstemıyorum ama paket ıçerığınde başka şarj cıhazı yok pc dende edemem usb 5V 500 mAh çok uzun surer şarj olması ve zararda verebılırım cıhaza bunu evde şarj etmenın başka yolu yokmu sırf bu yuzden bıle vazgeçebılırım yardımlarınızı beklıyorum dışardan şarj etmek ıçın adaptör vs bulabılırmıyım hazır olarak ? ...
Düzenleyen samet206 - 08 Mayıs 2013 Saat 22:41 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |