![]() |
|
klimaradyatörü degisimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 Saat 20:17 |
helal olsun valla.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık hocam
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
murattt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Merhaba arkadaslar,
arastirmalarim sonucu radyatörün nasil degistirildigini ögrendim ve degistirdim. Bunu sizlerle paylasmak isterim. Öncelikle klima radyatörü degisimi icin su radyatörünü söküyoruz.2002 modellerde oldukca kolay: 1:Ön tampon üzerindeki 4 klipsi cikariyoruz, sag ve solda iki vida var onlarida söküyoruz. 2:Motor kaputu acma butonu üzerinden tamponu kasarak öne cekiyoruz. 3:Bu butonun sag ve sol kisminda birer vida var radyatrü tutan, onlari söküyoruz. 4:Radyatör üst tutuculari cikinca radyatör hortumlarini söküyoruz.(Altina büyük bir kap koyun akan antifriz yeniden kullanilabilir.) 5:Bosa cikan radyatör yukariya dogru cikartilir. 6:Simdi sirada klimaradyatörü var, üstte ve altta iki somun var hortumlari tutan, bu somunlari sökün. 7:Dikkatlice hortumlari yerlerinden cikarin. Özellikle alttaki ince oldugu icin özen gösterin aksi takdirde ucu icinde kirilabilir. 8:Radyatörü motora dogru itip yukariya cekin ve cikartin. 9:Radyatörün tutucu lastiklaerini degistirin ve yerine yerlestirin. 10:Borulari baglayin.(dikkat:o-ring leri kontrol edin, eksik yada hasar gören varsa degistirin.) 11:Su radyatörünü yerine yerlestirin, hortumlarini baglayin, su yada antifrizi doldurun, havasini alin, eksigini tamamlayin. 12:Üst tutuculari yerlestirip vidalayin. 13:Tamponu yerine yerlestirip vidalayin ve klipsleri takin. Kolay gelsin.... |
|
307SW 2002 model 1,6 109ps Mavi
|
|
![]() |
|
murattt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Merhaba tüm Peugeot kullanicilari ve ustam,
benim kücük bir sorunum var. Klimaradyatörü delinmis, klimada gaz olmadigi icin calismiyor. Yeni klimaradyatörü alip degistirmem lazim. Nasil yapilir yazarmisiniz? Arac: 307 sw 2002 mödel 1.6 benzinli. Not: Fotograf veya videolu bir anlatim var ise daha iyi olur, ben internette arastirdim bu konuda elle tutulur bir belge yok. saygilar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |