|
Kendi 206'nın Ustası Ol (GÜNCELLENDİ!) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 9> |
Yazar | ||
ByYlmzZz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2022 Saat 08:31 |
|
beyler yok mu daha önce indirip muhafaza eden ? biri upload etsin sevabı büyük olacağa benziyor.
|
||
umgaca
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konuda daha önce indirip bizimle paylaşacak kimse kaldı mı acaba?
|
||
MaDWisH
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konuyu hortlatmak istedim var mı katoloğa ulaşabilen?
|
||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
burası çok daha kapsamlıymış evet teşekkür ederim
|
||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|
burda yer alan kullanım kılavuzu aracı sıfır aldığımızda içerisinde yer alan yine de teşekkür ederim ilginize bizim aradığımız daha çok serviste tadilat & tamirat yapacak ustalara yönelik.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ek olarak https://partsouq.com/ buradan bir çok şemaya ulaşabilirsiniz. parça kodları parçaların yerleri vs.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
sercan23
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ aradığınız döküman bu linkten arabanızı seçip çıkan şemalar mıdır acaba yardımcı olmak maksadıyla atayım dedim bende yeniyim bu ailede :)
|
||
rolandgarros
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|
inan baktım ama bulamadım
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam mail adresini falan bi kurcalasan belki birilerine mail falan atmışsındır :)
|
||
rolandgarros
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|
arkadaşlar üzerinden nerdeyse 7 yıl geçmiş ve benim o dönemki bilgisayarım çalındığı için maalesef bulamıyorum ben de. tekrar bulmam halinde sizlerle paylaşmayı ihmal etmeyeceğim ancak internette aradığım zaman döküman bulamıyorum muhtemelen peugeot firması toplatmış oabilir telif atarak. belki adminlerimizde veya üyelerimizde çıkar onlar bana ulaştırırsa ben de tekrar yükleme yaparak siz değerli forum üyeleri ile paylaşırım. sağlıcakla kalın, kazasız belasız sürüşler dilerim..
|
||
Mekeney
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhaba bahsettiğin kitapçığı mail ile gönderebilirmisin.
|
||
bilo131
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elinde olup paylaşım yapabilecek kimse var mı?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
malesef kardeşim parçacılara sormak lazım muhtemek ellerinde yoktur sipariş geçilip getirde bilirsin ama uzun sürebilir. Yada yetkili servislerede sorabilirsin.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Mert2190
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2019 Konum: Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peki ustam fiyat hakkinda bilginiz varmi
|
||
PointerX
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Harika paylaşım teşekkürler.
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mert kardeşim tavan kısmında 10 adete yakın swichler var onları kontrol et biri yada bir kaçı bozuk olunca bu tip sıkıntılar oluyor. mümkünse hepsini sıfır ile değiştir derim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
Mert2190
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2019 Konum: Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yokmu yardim edecek kinsey?
|
||
Mert2190
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba arkadaslar bende bir 206cc var tavan da sorun cikti calismiyor acilmiyor ama 5km hizi gecince biiiib diye durmadan sinyal veriyor bende bagajdaki beyin basligini soktuk ses kesildi ama busefer camlar acilmiyor ne yapmaliyim geri takinca ses cikiyor sokunce cam acilmiyor yardim edermisiniz lutfen simdiden tesekurler
|
||
oguzhanlal
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2019 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhanlal
|
|
Elinde olup da paylaşabilecek var mı ?
|
||
reKor
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2018 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konuyu hortlatmak gibi olacak ama linkler ölü :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |