|
Bluetooth Bağlantısı Hk. - Çözüldü. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
mranda
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 Saat 08:35 |
||
Selamlar tekrar; Akü kutup başını söktüm yine olmadı. Tekrar söktüm 2 dakika kadar bekledikden sonra kutup başını takarak biraz bekleyip kontak açtım araçı çalıştırdım, kontak kapattım teybi açtım sorun halloldu. Teşekkürler kardeşim.
|
|||
mranda
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
işte o aşamaya gelemiyorum:) Eşleşirken telefonda "BAĞLANTI RED EDİLDİ" diyor ve araçta ise "pairing conditions not met" hatasını veriyor.
|
|||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
mranda
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim telefondan görüyorum aracı ama bağlantı reddedildi diyor. Araçda çalışır durumda değil normal kontak açıkken yapıyordum. Alicilik arkadaşımın yazdıklarını bir deneyim olmassa servise.
|
|||
mranda
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anladım kardeşim. Deneyeceğim çok teşekkürler. sonucu yazarım burada.
|
|||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
telınde bluetoothu açtığında aracı gorebılıyomusun? açtıktan sonra bluetoothu telınde, aracın kontağını ac ve ondan sonra tanıttır telını araca.. araç calısmıcak durumda olucak;) |
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
paint değilde pairing olacak o. Bağlantıda hata veriyordur. Bunun için 3 seçenek öneriyorlar; 1-Servise danışıp sistemi resetlemek(kayıtlı bilgiler ayarlar v.s) 2-Akü kutup başının sökülmesi 3-Sistemin BSi üzerindeki sigortasının bulunup değiştirilmesi Olmadığı takdirde servis yolu göünüyor. |
|||
mranda
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Selamlar arkadaşlar;
307 HDİ technopack model aracım var. Bluetooth ile bağlantı yapmaya çalıştığımda telefonda bağlantı reddedildi diyor ve aracın yol bilgisyarı ekranında "painting conditions not met" diye bir hata veriyor. İnternettende araştırdım ama çözemedim neden olduğu. İngilizce sitelerde var ama yinede çözemedim :) Daha önce bu sorunla karşılaşan yada çözen var mı? Not: eminin bir çok arkadaş bununla ilgili uğraşıyor.
Düzenleyen mranda - 02 Mayıs 2013 Saat 13:28 |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |