![]() |
|
206 anahtar düğmeleri çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 Saat 16:53 |
çözüldü. pil uyumsuzluğuymuş. adam bir saat uğraştı pil değiştirmedi dolu diye. pil değişti düzeldi.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılıyorum bazen bu şekıldede olabılıyor ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim başıma da böyle bir sorun geldi. Kumandanın içinde pil yuvasının geniş olmasından kaynaklanıyor. Pil temas etmiyor. Ben de arasın kağıt sıkıştırdım düzeldi...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldiginiz anahtar kabi orjinal degilse oda yapabilir
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
yok pille alakası yok pil normal abi.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
yakına tutup açmayı denediniz mi pil gibi bir şey ile çalışıyor ise pilin zayıflama ihtimali var mı acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
arkadaşlar kısaca yazıyım. 206 arabamın uzaktan kumandası çalışmıyor. kabın içinden çıkarıp boş basınca çalışıyor. kabını değiştirdim yine aynı. acaba tuşlar kabın içinde basmıyor mu diye dikkat ettim öyle bir sıkıntı yok. var mı başına böyle bktan bir olay gelen.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |