![]() |
|
pp2000 peugeot planet 2000&lexia 3 arıza tespit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2013 Saat 21:38 |
||
valla yazılımların arasında diagbox lexia3 ve pp2000 dvd programı var. ama bende daha önceden pp2000 yazılımı vardı önceden ben onu kurdum test için. valla tarif ettiğiniz chipli kablo nasıl bilmiyorum ama yazlımları olduğu halde chipli kabloda vardır herhalde belkide yoktur :)
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kablo ayni olsa gerek. Degisik olan cihazin kendisi. Düzenleyen koliva - 23 Nisan 2013 Saat 21:13 |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Diagbox, PP2000in yeni sürümü. Artık 2010 üstü araçlarda Diagbox kullanılıyor. Diagboz için orjinal çipli kablo seti gerekiyor aksi halde çalışmıyor. Eğerki çalışıyorsa direk alabilirm. |
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
peugeot forum üyelerine özel %10 indirim yapabilirim. saygılar.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
valla aracım peugeot olduğu için ben direk deneme için pp2000 yazılımı yükledim genel test yapmıştım. diagbox'un durumu için bişi diyemiyecem. :)
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
||
en son ne olur bu cihaz
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Hayırlı satışlar dilerim.
Diagbox 6.xx versiyonundan bu kablo aracığılıyla araca bağlanabildiniz mi ? Düzenleyen Alicilik - 22 Nisan 2013 Saat 17:59 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
teşekkürler :)
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
iyi satışlar
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
ilgilenen,ihtiyacı olan arkadaşlara duyrulur. elimde sıfır olan cihazımı satıyorum
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |