![]() |
|
Satılık 206 Aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 20:03 |
||
hayırlı olsun kardeşim araba zevk işidir ve zevklerle renkler tartışılmaz. başkalarının ne düşündüğü önemli olmasın sonuçta 206 dünyada sınıfının en çok satan arabası :) beni de çok vazgeçirmek istediler ailem dahil ama ben 206'mda mutlu olduğum kadar başka araçlarda mutlu olamayacağımı bildiğim için yıllardır hayalini kurduğum 206'ımı aldım ve şimdi aracı gören o caydırıcı insanlar bile beğeniyorlar. :) sana kazasız sürüşler kardeşim tekrardan hayırlı olsun.
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
2004 model 206 xs bakabilirsin quıkten farkı olmayanlar var 1.6 16v airbag herşeyi aynı sadece xs...
|
|||
![]() |
|||
khaos16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
||
Eyw saolasın
|
|||
![]() |
|||
khaos16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
||
Kuzen uzgunum pejo almadım ya honda civic aldım 1,4 hb pejodan vazgecırdıler cevrem alma alma diye diye ama yıne de aranızda bulunmak isterim tabi siz kabul ederseniz herkese de ilgisi icin tesekkur ederim
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Hadi hayırlı olsun merakla bekliyoruz
|
|||
![]() |
|||
||
Arac alınmıstır konu kapanabılır herkese tesekkurler
|
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
al benim aracı vereyim :))) 39 dr 762 yeni videosunu da koydum bak ordan :)))
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
||
Sunroof konusuna katılıyorum sahsen benı pejoya ceken en buyuk sebep oydu yoksa sevmıyorum 206 hele 4 kapıları hıc sevmıyorum
|
|||
![]() |
|||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
||
ben 4 tane gti degıstrdm yakıt konusu olsn arıza konusu olsun 12-13 mılyara almadıkca asla sorun cıkarmaz
sunrof konusuna gelınce 17bın lıra verıpte sunrofsuz arabaya bınılmez 206 nın özellıgı zaten sunrofudur
sonra gelır panelvanmı dıye sorarlar gri quıksılverınıza :):)
|
|||
![]() |
|||
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
||
1.6 16 v 110 bg
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
210 mu yaptın?
ne bunun motoru?
|
|||
![]() |
|||
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
||
Tek fiyat 17 istiyorum tel Num msj olarak atın görüşelim
|
|||
![]() |
|||
||
Kuzen ben sunroofu var diye hastayım bu araca zaten sunroof olmasa almak 206 ya 207 yada 307 alırım ozaman benım ılgımı sunroof cekıyor cok ayrı bır hava katıyor
|
|||
![]() |
|||
||
ne istiyorsun hocam buna kac bınde ve varmı bır sıkıntı herhangi birşeyi
|
|||
![]() |
|||
||
güzel araba birşeyi kazası falan yoksa alırım vala nden olmasın ama plaka sorgulatmaktan bıktım para dayanmıyor birşeyi var mı bunun km orjınal mı kaza bela vs experte gırınce ne cıkacak karsımıza yanı
|
|||
![]() |
|||
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27645&title=selamlar buradanda bakabilirsin :))
|
|||
![]() |
|||
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27757&title=star-city-avm-karting-bulumas-resimler düşünüyorum şu anda ama ilan falan vermedim nete düşünürsen mesaj olarak dön bana 2002 lacivert 206 xs gtı kasa 110 bg 120 tl 6 aylık vergisi extralar(junyan angel far,fk ledli stop ,laguna lip ,xzenon set , tesisat ,2 .ci sahibiyim orjnl 114 000 km, lpg hiç takılmadı ,sıfır rc jant lstik,akü,tek eksiği henüz aracı basamadım :)))) aklıma gelenler bunlar saygılar...
|
|||
![]() |
|||
faytx206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-iyi-seyirler-feel-me-122598361/detay al bak bunu begenecekmısın..
:)
|
|||
hatasız kul olmaz hatamla sev beni...
|
|||
![]() |
|||
faytx206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
hocam bende 206 quık var sunroof yok sadece çok ta takılma derım sonucta klıma var araba full
kı tavsıye ederım ama bence 206gt ye bulasma derım :)) salıh hocam verdıgın lınktekı arabaların alayı leşş be hacımmm hahahaaha |
|||
hatasız kul olmaz hatamla sev beni...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |