![]() |
|
ayna altı kartal gözü led uygulayan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2013 Saat 14:23 |
||
hoş olur ben de bi ara düşünüyordum. uygulamada görmek lazım ama sanki bizim yan sinyallerin ışığından aynadaki ledlerin aydınlatması kör kalabilir. tabi arabadan inince kapı kitleme gibi bir alışkanlığınız yoksa
![]() |
|||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|||
![]() |
|||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SÜPER OLUR BENCE TAVAN LAMBASINA BAGLAYARAK YAVAŞ YAVAŞ KARARMASI HOŞ DURUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
|
|||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
çekemedim gençler sakin olun yaa :D halledicez :) tavandan hat çektim.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
ayna ışığı diyerek bahsettiğiniz şeyin gerçek adı ''Submarine Light'' diye geçiyor, lüx arabalarda standart olarak geliyor. isterseniz kapı açıkken yavaşça yanar, kapılar kapanınca hafifçe söner ya da seyir halinde de yanabilir göz almaz, teyp vites ve yetp altı bozukpara yerini aydınlatır. çok da tatlı duruyor. yıllar evvel benzer bir çalışmayı bu sitede yapmıslardı, arkadaşlar resim koyana kadr bunu inceleyin derim ;)
http://peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=48 |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
:D fevzi abi projeleri bitirme tezi kıvamında yayınlıyor biraz beklicez
![]() |
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hadi fevzi..
|
|||
![]() |
|||
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
fevzi hocam tavan kablosundan mı çektın hattı oyle yaptıysan fazla güç çekıyomu iç ısıkların gucunu azaltıyomu
|
|||
![]() |
|||
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
hangi site gittiden mı kargoyla kaça geldi
|
|||
![]() |
|||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
||
Şöyle yapım aşamalarıyla falan yazarsan fotoğraf destekli çok memnun oluruz
![]() |
|||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Beyaz power led uyguladım 60 derece lens ile gayet iyi sonuç aldım vakitten ne çekebildim ne de paylaşabildim işlemlerini vaktim olunca yayınlıcam.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
merak ettim hocam valla bende bu hafta içi uygulucam sıkıntı olmazsa
|
|||
![]() |
|||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
||
Bu ledlerden ben aldım ebaydan fiyatı da uygundu.Amacım parklara takmaktı ama delik küçük gelince geçmedi ve öyle boş boş duruyo.Aynaya yapmak benimde aklımdan geçiyordu açıkçası.Sen yaparsan bize de fikir olur belki bende yaparım.Bu arada benim ledler 5w ve inanılmaz beyaz aydınlatıyor denemek için yakmıştım,almak isteyenlere de kesinlikle öneririm
|
|||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
bu ledden mi uyguladın fevzi abi ? |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
?
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Gençler uyguladım :) yakında koyarım resimleri :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
bana çok parlar gibi geliyor. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
bursaya pek yolum duşmuyo ondan sordum neyse kartal gözü ledı alırsan eger buldugun yerı soylersen bende arkadaşlara aldırtayım yoksa gittigidiyordan alıcam
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
orda çalısıyorum oyuzden sordum senden fazla uygulamam yoktur sanmıyorum ama onemlı olan dıkkat cekıcı şeyler yapmak kanımca kardeşim yanlış anlama yapılan uygulamaların cogunu 2 sene once yaptım ukalalık gıbı anlaşılmasın
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
salıh kardeşim aracımda cok uygulama yaptım cok hoşunuza gıdecek dıkkatınızı çekecek uygulamalar artık paylaşma zanmanı geldı sanırım ımkanım oldukça ayrıca yıldırım harmancık arası yakın mı
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
||
opel mercedes gıbı araçların orjınalınde var super bı goruntu verıyo napalım arabadakı eksık teknolojıyı bız amatorce getırmeye çalısıyoruz
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |