|
106 xr rölanti sorunu yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 23:30 |
Bende de ayni model var...benim bu zamana kadar hic acilmamis rolanti musuru mu artik sensoru mu ne.cikarildi.pas kir tutmus.temizlendi.duzeldi.degismedi parca ama olaylar azaldi.tek tuk istop ediyo.takmiyorum kafaya,yoksa takacak yapacak coook sey var
|
|
06fatih66
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06fatih66
|
kardeşim şunu söyleyim sana bende pejo 106 aldığımda rolanti sensörü helux marka idi 180 tl verip orjinali aldım tabi ben de bir sıkıntı yoktu sadece bende orjinal parça takma hastalığı var senin aracında rolanti sensörü arızalı değil bence rolanti sensörü arızalı olduğu zaman araç yüksek devirde çalışır bak rolanti sensörü nin yanında gaz telinin bağlandı mekanizma var onun altında 6 7 anahtarının tuttuğu civata ile araca manüel biraz gaz ver sorun düzelir eğer ki bu arızalar in yanı sıra eksoz çıkışında patırdama var ise belirt ozaman farklı bir arıza var demektir
|
|
zaferkscu
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zaferkscu
|
selamün aleyküm
106 xr 1998 model bir aracım var.Arabayı çalıştırıp haraket ettikten bir süre sonra ışıkta veya trafikte duraksadığım zaman arabada titreme oluyor ve bir süre sonra vites boşta dahi olsa araç istop ediyor.Bazende 3. viteste giderken yavaşlayıp ikiye atacağım vakit istop ediyor.Fakat daha çok araba trafikte veya kırmızı ışıktayken yavaş gittiğim zamanlarda istop ediyor.Ankara büyük sanayide bir ustaya gittim rölanti motorunu değiştirdi param olmadığı için yan sanayi taktırdım 1-2 hafta hiç sıkıntı olmadı sadece arada titreme oluyordu fakat istop etme olayı ortadan kalkmıştı . Dün sabahtan beri tekrar istop etmeler başladı ve çok sık sık oluyor bu . Usta yan sanayi yerine orjinal takarsak sorun gidebilir dedi fakat net bir şeyde söylemiyor . Aranızda belki başına gelmiş veya bu konuda bilgili olan kişiler vardır . Bende genç bir kardeşinizim ve bu konularda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |