![]() |
|
Lpg montajı tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tankut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 11:14 |
Tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım...Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
comolokko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı comolokko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
407 premium 2.0 triptonik var.14.000 km oldu atiker lpg kitimi taktıralı hiç bir problem yaşamadım.arıza ışığım falan hiç yanmadı.pahalı kit takan arkadaşlarda problem yaşayan oldu(arıza ışığı yanması çekişte düşüklük).aynısı olacak nede olsa boşver atiker taktırayım 500 lira cebime kalsın dedim.aksine çok çok memnunum.benzin düşmesinide google aratırsanız 2 liraya halledebilirsiniz.direnç bağlıyosunuz birde düğme o kadar.ben yaptım sorun yok.lpg kiti de biraz şans işi.
|
|
2006 407 2.0 excutive premium benzin
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kıt mtm öneririm daha önce bir aracımızda kullandık şuanda 307 de kullanıyorum herhengi bir sıkıntı yaşamadım
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 bende landirenzo var 10 aydır kullanıyorum elektronik vs bir sıkıntı yaşamadım. PSA modülü yok bende o yüzden benzin hep 0 da gözüküyor. tavsiye ederim sonuçta LPG çevreci yakıt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam yaşayacağınız en büyük sıkıntılardan birisi benzin göstergesi düşmesi olacaktır, araç lpg'de giderken benzin göstergeside düşer araç sürekli uyarı verir depoda ne kadar benzin olduğunu bilemezsiniz, depoya 7 lt benzin koyana kadar depodaki gerçek benzin ölçüsünü bilemezsiniz, 7 lt ve üzeri benzin alınca gerçek benzini gösterir ama sonra tekrar benzin kullanıyomuş gibi gösterge yanılmaya başlar, araç sürekli az benzinle çalışırsa zamanla benzin pompası yanma riski artar.
Bu sıkıntıları yaşamamak için lpg montajı yapılırken PSA modülünü mutlaka taktırın, PSA modülü aracı her çalıştırmada şamandırayı resetleyerek depodaki gerçek benzin seviyesini gösterir.
Düzenleyen Serco05 - 09 Nisan 2013 Saat 16:18 |
|
![]() |
|
tankut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Merhaba arkadaşlar..2006 model 307 sw premium aracıma artık bıçak kemiği kestiği için lpg taktırmaya karar verdim..Aracın tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdığım için önce onlara sorayım dedim...Kesinlikle tavsiye etmiyoruz bilgilendirme ekranında sürekli hata verir bu araç çok fazla elektronik parça tarafından yönetiliyor başınız çok ağrır dediler..Fakat forumlara ve Lpg dönüşüm yapan firmalara bakıyorum hemen hepsi çok iyi sonuç alıyoruz problem yaşamıyoruz diyorlar ..Kafam karıştı bir de sizlere akıl danışayım dedim..Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...Marka ve usta'da önerebilirsiniz...Saygılar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |