![]() |
|
206 Torsiyon Tamiri Kaça Patlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2018 Saat 19:01 |
geçen ay bende yaptırdım, 800 tl ye patladı.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben komple yaptırdım 700 TL.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bu konuyu incelerseniz hem maliyet hemde usta konusunda sizin için iyi olacaktır. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Akin06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Selam 2010 model 206 aracım var sanırım torsiyonlar arızalı arkadan ses geliyor bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
torsiyon için bu konuları incelerseniz sizin için iyi olacaktır. Ankara Şaşmazda Tornacı Osman ( üstünel torna ) |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
CemBey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Ustam torsiyon problemım var Ankaradayım.
|
|
![]() |
|
a.s öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorun torsiyon hocam 600-700 tl masrafı var istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır usta konsunda
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
younglover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı younglover
![]() ![]() ![]() ![]() |
S.a bende de 2006 model pejo 206 var arkadan sizin tabir ettiğiniz gibi ses geliyor ara ara şimdi birde sağ arka tekerin hafif yamuldugunu farkettim bu torsiyindan mıdir ? Birde ne kadar masrafı var bu isin İstanbul'da nerede yaptirabilirim ?
|
|
![]() |
|
mertcancmrt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2015 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcancmrt
Anladim eyv sagolasin
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Sokulcek tornaciya gitcek dedi usta tam detayli konusmadim
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
mertcancmrt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2015 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcancmrt
Milde dahil mi komple ?
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
500-600tl civari fiyat verdiler bana
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcancmrt
Hosbulduk tesekkur ederim attigin linki inceledim araci alali 1 ay oldu sağ daha once islem gormus sol orjinal duruyor bende sanayiciyim usta bunlarin hastaligi bu dedi fakat sokup bakmadi yani milde bir sikinti yoksa daha ucuza halledebilirz dedigin gibi yardımın icin tesekkurler.
|
|
![]() |
|
öncelikle hoşgeldin mert linki inceler fiyatlar konusunda kafan bir fikir oluşabilir. eger mil de sıkıntı yoksa daha uyguna gelecektir.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39660&title=peugeot-206-torsiyon-maceram
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcancmrt
Benimde ayni sikintim var arac 206 hdi dun gosterdim ustaya 700 lira dedi 700 liralik ne olabilir anlayamadim.
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
teşekkürler serkan arada bir uğradım ne ne değildir sormadım bile çünkü sabah bıraktım 4e kadar her uğradığımda uğraşıyordu hiç kalkmadı başından neredeyse ve cidden güzel iş çıkardı içime sindi
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
hayırlı uğurlu olsun :D
içine sindiyse en güzeli. büyük ihtimal bilyalar dağılmış çıkmıştır. |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
serkan ilgin için teşekkür ederim ama cevap geldiğinde nete giremediğimden bakamadım ve dışarıda yaptırdım. Bi tanıdığa yaptırdık. Adam sabah verdik torsiyonu saat 4 de kadar uğraştı başından hiç kalkmadı resmen. Benden önceki sahibi saolsun torsiyonun içine ettirmiş çıktığında cidden içler acısı haldeydi. Herşeyi yaptı tek kelimeyle sınıf oldu en ufak birşey bırakmadı ve geri mat siyaha güzelce boyandı falan toplam 180 tuttu 200 verdim haketti bence çünkü sonuna kadar helal olsun verdiğim para içim çok rahat o konuda. Ayrıca ön takımda bikaç şey aldık torsiyondaki parçalarlada 100 tl ye yakın o tuttu parçacıya. Sök taka para vermedim ancak söken ustaya bi eksoz takdırdık hediyemiz oldu hediyenin fiyatı söylenmez ![]() ![]() |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
ö.m yolladım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
gün erken geldi çattı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |