![]() |
|
Arabam bağlandı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2013 Saat 23:11 |
Eyvallah teşekkür ederim burak önemli değilde yarın buluşmada yokum malesef bi daha sefere inş
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neyse geçmiş olsun kardeşim olur böyle şeyler fazla dert yapma
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
geçmiş olsun kardeşim biraz geç kaldım ama yogunluktan anca girebildim foruma
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Artık Polis Gördüğümde Nefret Edesim Geliyo. Bazı Tiplerden Dolayı.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Evet o anları bende yaşadım çoğu kez farklı konulardada, işte içlerinde işinin hakkını yaparak veren de var. Zorbalık edende, Önemli olan kusur Bizdeyse yada bizde değilse en hafifi ile anlatıp atlatmak.
Şu da bir gerçek, Vatandaş olarak olsaydı, Sonuç aynı olurdu ama nasıl oludu?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Çıkardık hocam cuma günü ama öle olaylar olduki bende polis çocuguyum babam emekli başkomiser deseydim böle olmayacaktı demediğim için böle oldu daha sonra karakolda amirinin karşısında bunları söledim ortada kaldı ne diyecegını sasırdı ben vatandasım ya dedim komiser falan bunları gec vatandasa ayrı polis cocuklarına ayrı yapılmaması gerekiyo dedim daha neler neler canlı canlı görmen lazımdı otopark parasıda ödemedim sonucunda
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Memurlarlar Takışmak Ankarada dayısı olanada fayda etmiyor artık.
Tüm sorularına sakin ve duyarlı cevap verdiğinizde, Ceza ile iş bitiyor. hatta ceza kesmekten vaz geçen bile çıkıyor. sen denildiği gibi emekliliği gelen yada tayinci bir memura denk gelmişsin. Çıkartabildinizmi aracı? geçmiş olsun. Herkez Allaha emanet huzur içinde aracını kullansın.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Sağol başkan teşekkür ederim bi oh dedik
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hadi geçmiş olsun o zaman
|
|
![]() |
|
Eyvallah kürşad hallettim yaa dün çıkardım allahın izniyle
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun Alper boşver takma biliyorsun bizim buraları bizde çok takışıyoz sonucunda hep onlar kazanıyor
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Eyvallah hocam sagolasın çıkrmaya ugrasıorum bugun bakalım
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Geçmiş olsun hocam.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Hepinize teşekkür edelim ben biliyorum yapacağımı biraz daha kalsın
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
gecmis olsun
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
geçmiş olsun
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kardeşim geçmiş olsun 3 kuruşluk varlık için canını sıkıp arabanı oralarda bekletme.
Az kaldı şu okul bitsin sırf bu arabaya ceza yazan kuş beyinli vasıfsız varlıklara özel korundum kaplama araba yapacağım. Yiyosa elleşsinler bana anca tankla |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
geçmiş olsun kardeşim.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
geçmiş olsun şanssızlığa denk gelmiş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |