honda civic 1.6 si mi yksa seat ibiza stellamı ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: honda civic 1.6 si mi yksa seat ibiza stellamı ?Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 12:19 |
|
şimdiye kadar 6 araç değiştirdim yeni alacağımla beraber 7 olcak hiç 4 kapılı arabam olmadıda ondan oda kafamı karıştırdı :) bide doch motor olması aslında kafama birazyattı ama şmdi aradada 6 yaş var seat ta 2000 model wv motorlu bi araç dijital gösterge flan ben en iyisi hondayı eleyeyim 206 gittimi seata geçeyim
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantısı | |
![]() |
|
fexzi
3. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 09:37 |
|
Japonun yeri ayrıdır :)
|
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 08:23 |
|
98 alti hondalara bulaşma bence benim Hiç hoşuma gitmiyolar nedense 4 kapi şartsa ibizanin 4 kapilisi daha güzel bence benim aracima göre tek kapi benim aracim . 98 üstü hondayi da sonuna kadar desteklerim
:) |
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 02:02 |
|
evet arkadaşlar 206 ımdan ayrılma vakti geldi inş. daha sonradan tekrar buluşucaz onnla şuanlık kafamda 2 araç var biri 94 model 4 kapı 4 cam elekt. li sunroof lu klimalı doch motor full enjeksiyon 135 bg bi makina yani honda civic 1.6 si diğeri ise seat ibiza 1.6 stella sitede burak arkadaşımdan biraz seatla ilgili bilgi aldım kafamdada ilk planda olan o ama sonradan tavsiye edilen 4 kapı avantajı olan honda kafamı biraz karıştırdı sizce ?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |