![]() |
|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuncabildik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncabildik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 00:40 |
Extra soğutmak için bi sıvı varmış çok emin değilim adından ve markasından falan yarış araçlarında falan kullanılıyormuş nerden aklımda kaldı bilmiyorum ama bilgisi olan varmı ?
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu olay normal kullanım kitapçığında da açıkça yazıyor,şekille de göstermiş
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararetin 100'e kadar çıkması normal ama uzun süre yokuş çıkarken yada çok sıkışık trafikte dur kalk yaparken 100'e kadar çıkar, anlattıklarınıza göre normal olmayan bir durum var sanırım.
|
|
![]() |
|
tuncabildik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncabildik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar merhaba
aracımı yeni aldım sayılır 1 ay falan oluyor araç 206 1.4 look otomatik modeli sorum şu araç yolda giderken hararet seviyesi 90 da bunda sıkıntı yok ancak durduğum anda 90 ı hemen geçiyor 100 110 arasında kalıyor sizce bu normal mi yoksa fan açmıyormu 100 ü geçince ben klima yı açıyorum ve düşüyor düşüncelerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |