![]() |
|
59 PA 106 Tanıyanınız varmı arkadaslar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2013 Saat 23:52 |
Yaaaaa... Belli mi olur işte :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öğrencilik yıllarımda Ankara'da bekar evde kalıryordum. Ev arkadaşlarımdan biri pizza kurye olarak çalışıyordu. Çankaya'ya askeri bir tesise servisi çıkmış. Nöbetçi askerle sohbete koyulmuş. Memleket neresi diye sormuş bizim arkadaş. Hatay demiş. Hadi ya Tevfik'i tanıyor musun demiş ona. (O tevfik benim)
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkdaş burası trafik müdürlüğü değlki : )aklıma kemal sunal ın filmindeki senaryosu geldi
'' Kardeş benim amcaoğlunu tanıyormusun?"
|
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
![]() ![]() ![]() ![]() |
S.a arkadaslar plakasını belirttigim aracı alalı 1 ay falan oldu.
Arac hakkında bilgisi olan veya eski sahibi buralardamı bi soruyum istedim:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |