![]() |
|
katalitik konvertör acil yardim(GÜNCEL) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 08:49 |
çıkma kat üzerinde takılı ancak dediğim gibi ayda 1-2 defa arıza ışığı yakıyor. üzerinden sökülen kat boşta ancak o kesin baya tıkalı ondan eminim. şuan araçta gaz yememe veya hızlanmama,tekleme yok 2 vites 90 km 6000 d/dk yapabiliyor 1.4 için iyi herhangi bir sıkıntı yok ancak o ışığı görünce kirpi misali oluyorum
![]() |
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cıkma olarak aldgın urunde tıkalı olabılır arızayı kesmeyebılır bılemessın
ama kat aldım madem önce onu tak sensorude normal tak bakalım arıza duzelecekmı
arıza verırse bu sefer yanıltıcı tak
yıne arıza verırse katı sök yanıltıcı tak :)
yıne arıza verırse arabayı sat :)
|
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
arkadaşlar katalitik konvertör konusunda yardım edecek kimse yok mu fikri olan nasıl yapsam nasıl olur ?
|
|
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar, aranızda yeni sayılırım ancak uzun süredir bu forumu takip ediyorum. bir problemim var ve yardım istiyorum. aracım 206 x-line ve kat problemi yaşıyorum,kat. yaşlanması diye çıkıyor pp 2000 de ama yeni katalizöre de çok para istiyorlar ![]() ![]() şimdi elimde orijinal kat var boşta bunun içini boşaltıp yanıltıcı ile söndürebilir miyim yoksa üzerinde takılı olan ile mi yanıltıcı denesem. orta susturucu iptal sadece son susturucu düz boru ve kat var. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
![]() Düzenleyen ilyas - 22 Mart 2013 Saat 16:10 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |