![]() |
|
Depo kapağına Angry Birds :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 16:24 |
||
Bende dün yaptırdım, tabi ucuz etin yahnisi
![]() bi dijital baskı işimiz vardı şirket olarak araya sıkıştırttım ama küçük olmuş biraz :( peugeot armalarını hiç göstermiyim. ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
değişik bir uygulama :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
çok güzel olmuş
![]() |
|||
![]() |
|||
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dun ben yaptırdım.. anahtar deliği denk geliyo ama uzaktan çok ta farkedilmiyor... bu arada cep tlfonundan giriyorum umarım çok büyük olmaz foto ebatları.. şimdiden özür dilerim...
![]() |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
![]() angry birds olmasada PIŞIIIIKK!!!
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
vektörel çizim dosyalarını paylaşırsan bizde reklamcı da işi hallederiz
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
tabelacı ve reklamcılar yapıyolar. şahane bir marka logo sitesi var. dilerseniz paylaşabilirim. ordan istediğiniz logoyu çıktı alıp reklamcılara götürün daha kısa sürer
![]() |
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
||
Valla kardesım zahmet olmazsa bizede ayarla neyse günahı verelim cok mantıklı bi fikir düsünmüssün:)
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Yarıldım bende istiyorum :D Bütün şirket bana bakıyor ne oldu diye :D engrıbört çıkacak diye bekledim yukardan aşağı gelirken :D :D :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
||
|
|||
![]() |
|||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Ne demek uğraşması mı olur. Yapması kolayda benim gündüz vaktim olmuyo pek dışardaki işlerimi halletmeye ondan sıkıntı çekiyorum. Yoksa on dakikalık işler hepsi
|
|||
![]() |
|||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
||
|
|||
![]() |
|||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Evet o anahtar deliği sıkıntı oldu söktüm ama senin için yeniden yapıp fotolayacam ilk fırsatta ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
uygulayan arkadaslardan fotoraf bekliyoruz
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Tühh tazmanya cart curt bende 4 5 metre karelik vardı cumartasi sobaya attım bi halta yaramıyo diye bagajda fazlalık yapıyolardı bende soba tutuşturdum
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
||
Arkadaşlar elimde şuan 1 kare 1 yuvarlak depo için fazladan var. Birde makine çizmedi basılmış ama kesilmemiş var maket bıcağıyla cizmek lazım, 4 kare, iki yuvarlak depo kapağı için. Ankarada elden verebilirim isteyene yakınlarda veya yollarımızın üstünde olursa. Ben akşamları ivedik organize tarafında olurum, hafta sonuda ivedik keçiören batıkent ankamall ve kızılaya uğruyorum genelde isteyen olursa mesaj atsın yanımda getirip verim bi yerde
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
||
yaparlar benim pek vaktim olmadığından okandan istedim tabi o da vakit bulup yollayabilirse.
|
|||
![]() |
|||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
||
ya ben şimdi bunları çıktısını ve depo kapağının ölçülerini alıp bir reklamcıya gitsem yapabilirler mi? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
||
üşengeç pazar günü kargo bulabilirse artık
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |