![]() |
|
gaz kendini kapattı araç çalışmadı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 16:40 |
![]() Düzenleyen mehmetmert16 - 11 Mart 2013 Saat 16:40 |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet iyi olmuş senin kafan rahat olur
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:D sağol zaten ışığı söndürdüm hemen aracı alır almaz ama yapan usta ne olur ne olmaz ben böyle bir sistem yapayım ddi başın ağrımasın iyide oldu insanlık hali uzun yolda gaz biter benzin azalır başımız ağrımasın bida :)
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
hayırlı olsun umarım bi daha sorun çıkmaz siz yine de benzin eksik etmeyin
![]() |
|
![]() |
|
evet aracıma kavuştum :) sorun araç benzinsiz olduğu için benzin pompası yanmış ordan gaz beynini arızaya geçirmiş gzl bi işçilik ve 300 tl ile :D benzin pompası gaz beyni ve gaz tesisatı elden geçmiş oldu artık araçta benzin olmasada o pompa yanmayacak araç gaza geçtimi benzin devir daymını kapatacak araçta sorun çıkmayacak
|
|
![]() |
|
aman hocam geçmiş olsun allah korumuş alev alması çok tehlikeli heleki gazda işte tabi insanın başına gelmeyince pek takmıyo böle şyleri daha önce hep enjeksiyonlu aracım oldu bu 2 tane bravo kullandım fiesta clio herzman bittimi alırdım benzini ama 206 da malesef benzin bitti araç gitti yani :) ustanında şuanki ddikleri işte gaz beyni+benzin pompası ve kontak artısı gelmiyo yarın gidip bi dolaşıcam bnde merakla bekliyorm sonucu
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
hocam peugeottan sogudum demişsinizde enjeksiyonmu bütün araçlarda durum aynıdır yani direk gazla çalışmayan ilk benzinle çalışan araçların hepsinde çeyrek deponun altında yakıt bulundurmak hiç iyi değil :) bu tüp olayı 2 sene önce vw bora'da başıma geldi ve yolda giderken bütün tüp tesisatı kabloları yandı bildiğin alev aldı beyin vs değişti yani herkesin başına gelebilecek hatalar geçmiş olsun tekrardan tüp'ün sonucu bekliyorum
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
aman aman bundan sonra çeyrekten aşağı gezmem ne olursa olsun ben normalde yani markete bile arabayla giden biriyim bu 2 gün ölüm gibi geldi yani :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
temiz iş olur bi daha karşına çıkmaz böyle bi durum benzin deponda da sarı ışık yakmamakta fayda var
|
|
![]() |
|
zaten ustada öyle ddi bundan sonra kafan rahat olur aracı çalıştırdımda gaz devreye girince benzin pompası yanmasın diye onu kesicekmiş yani gaza geçince benzin pompası iptal olacak devamlı çalışmayacak işi yapan bursanın en iyisiolmasa kafam iyice orda olacak ama en iyisi oymuş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
sorunsuz yapılıp tekrar iş açmasında verceğiniz paraya değer en azından
|
|
![]() |
|
parça galiba komple pompa demedi çünki hortum flanmı değişçekmiş ne 150 ona ddi bi 150 200 daha kafamda kurdum ben beklyiorm bakalm ne çıkçak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
pug çok narin bi araç ben bunu kullandığımdan beri anladım. benzin pompası benim dediğim gibi içindeki parça için mi yoksa komple için mi o fiyat dedi? 300civarı gidecek gibi
|
|
![]() |
|
evet onu bende biliyordm aslında ama bu kadar çabuk arıza çıkaracağını tahmin etmedim şuan benzin pompası 150 lira ddi bana ama sorun bitmiş değil gaz olayınıda çözdüğünde hrhalde bnm tahminim bi 150 200 daha tutar gibime gelio
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
aracın kontağını kapattığınız zaman soğuması içinde yeterli miktarda depoda benzin bulunması gerekiyormuş bunu bende sonradan öğrendim umarım maliyetli şeyler çıkmaz aracınızda
|
|
![]() |
|
valla bnde çok merak ediyorum ne olucak ne deyişecek ne tutacak ama şunu biliyorum peugeot bu konuda çok dandik gerçekten soğudum arabadan bende daha önce clio 2 vardı 1 ay benzinsiz gezdiğimi biliorum araçla hiç sorun çıkarmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
sebebini merak ettim umarım ustanız kısa zamanda sorunu bulur
|
|
![]() |
|
gittim durum hiç kolay bişye benzemiyor benzin pompası yanmış hadi o tamam ama elektrik aksamı olarak sorunlar var kontağa artı gelmiyor direksiyon sökülmüş arka koltuklara kadar çıkarmışlar sorunu bulamamışlar şimdi arcın şöför tarafındaki çamurlukta beyinleri oluyormuş orayı sökecekler :( yarına kaldı bizim iş yine pazartesiye kadar kesin çözerim dedi usta bakalm hayırlısı artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
umarım ufak tefek şeylerdir gittikten sonra bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
işte arada uyuşmayan bişiler var bu olay araç hareket halinde iken olan birşey bakalm 1 saat sra aracın başına gidicem inş. sorun çıkmamış olur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |