![]() |
|
debriyaj beni deli ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 23:43 |
hayır volan yoktu set içinde ama usta volanda sıkıntı olsa söylemezmiydi veya fikir vermezmiydi oda o kadar uğraştı. bitik baskı balatayla dolaştıgımı sanmıyorum. stop ederkende herhangi bir tuhaflık yok. Serkan719 şuan bursadayım sağolun
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
gelin bakalım. şaşmazdayım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı stop ederken değişik sesler cıyaklamalar çıkıyorsa volantta sorun var demektir.Bir de uzun süre bitik baskı-balatayla dolaşmıssanız volantta zarar verme ihtimaliniz vardır.Ama benzinli araçlarda volant kolay kolay bozulmaz,dizellerde durum farklıdır.
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bugün başka ustaya danıştım. volandan olabilir dedi baskının ucunun kırılması için.volanı değişelim dedi sizce volanlamı alakalı ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
benim debriyaj da gıcır gucur ediyordu deiştirdim .. usta yan sanayi takmışlar dedi, şimdi orijinal parça taktırdım kaymak gibi oldu
![]() |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
valla 88/1 de bi arkadaşım var benim şanzımanı onlar yaptı. Öneririm orayı zaten yapılmayacak işsede mutlaka en iyi yapacak ustaya yollar benim selamımla gidersen. Benim 106 da kapının önündedir zaten :D Adres bilgisi verirdim ama reklam olması olur mu bilmiyorum |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
debriyajda orjinal valeo değildir orjinal debriyajdada böyle bir sorunla karşılaşmazsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
peugeotmarketten almıştım valeo set geçen yaz 6 7 ay gitti. sonra farklı taktı geçen hafta. orjinali valeo değilmiş dedi. oda 1 gün gitti. ivedik şaşmaza gideyim gitmesinede tavsiye üzerine gitmek istiyorum.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bencede ivedik veya şaşmaza bi uğra derim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Orjinal debriyaj seti kullanmıyordur o yüzden sıkıntı çıkarıyordur.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
bence siz o ustayı değiştirin, ankaraya gelmişken burdan iyi bir usta tavsiyesi alıp aracı gösterin, uzun yolda sorun çıkarabilir yolda kalabilirsiniz.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
bi gösterin derim ben. yada usanızın numarası varsa ona bir danısın yoksa da baska bir ustaya gidip durumu anlatın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
arkadaşlar geçen yaz debriyaj tamamen atmıştı. debriyaj setini değiştik. değiştikten sonra hafif gıcırtı vardı debriyaja bastıgımda. geçen hafta debriyaj tekrar uctu. tekrar aynı ustaya gittim. tekrar debriyaj seti değişti balata hariç. 1 gün sonra tuhaf sesler cıkarmaya başladı. bidaha gittim ustaya aracı bıraktım. aracı hallolunca aldım yine dağıtmış baskıyı hallettik dedi usta. bugün ankaraya geldim. az evvel araca bindim debriyaja bastıgımda cırlak bir ses alıyorum. ankaranın sogugunanmıdır yoksa bu debriyaj yine beni yoldamı bırakacak anlamadım. Ne diyosunuz ankaraya gelmişken bir ustaya göstermekte fayda varmı? yoksa bu durum normalmi? Bu araç neden uyuzluk yapıyor deli ediyor beni
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |