![]() |
|
106 Quicksilver İçin Birkaç tavsiye istiyorum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 18:17 |
|
hmm anlıyorum tecrübe tabi farklı birşey ben ilk defa 106 kullanıyorum sonuçta ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben her türlü kullandım. 51 düz boru devil egzoz, 42 düz boru devil egzoz en sonunda çok büyük olmayan bir orta susturucuyla aracın içindeki gürültü çekiş ve ses olarak istediğime ulaştım. 2007 2010 arasında 106 quiksilver kullandım. |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orta susturucu şartmı direk düz boru daha iyi olmaz mı sizce ses ve performans açısından ne farkı oluyo acaba. Benim aklıma yatan 42 lik boru ve son susturucu aslında |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
42 lik düz boruyla beraber ortayada çok büyük olmayan bi susturucu koydur son susturucu olarakta SS den başka egzoz takma hepsi aynı sesi çıkarıcak nerdeyse.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
carub marka egzozda iyidir otto ss pahalı olduğu için pek yanaşma derim sonuçta işlev aynı ses aynı ben kullanıyorum ve çokta memnunum.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
malesef benimde yok bu konularda 106 için bi bildiğim otto ve ss ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Marka konusunda yeterli derecede bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem.Çünkü birikim meselesidir bilgi vermek o yüzden yeterli bilgim yok :) Bu konuda susabilirim :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Sorunun hava alan filtre girişi olduğunu bulduk hallettik ve çekiş düzeldi. Sanırım uğraşırken gevşemiz veya biz gevşek bıraktık uzatma çabaları içinde :D ama kurt düştü içime ve sizi dinledim bugün arabayı tekrardan yolladım. Şuan 42 lik boru ve farklı bi eksoz için aramalar başlandı. Saolsun sanayide arkadaş çok baya :D :) Şimdi eksoza bikaç öneri istiyorum aklımızda şunlar var Otto aslında ama o kadar para vermek istemiyorum. SS bakıyoruz özellikle bakalım bulursak. Carrup eksoz ve ona benzer bi eksoz daha varmış adı gelmiyo şuan aklıma ikiside otto tarzı önerirmisiniz ? |
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Kötüyü iyileştirmek yerine,direk iyiyi kullanmak ve yetinmek daha makul gibi :) 42'lik de tatmin edici emin olabilirsin:)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
evet malesef arabada en ufak bi tıkırtıda saatlerce arayan bir insanım o yüzden 106 alırken bana ufak sesleri takma dediler ama arabada söküp yapmadığım yer kalmadı herhalde 3 haftada. 42 likte ses durumu nasıldır acaba üstünde çıkan büyük ihtimal 42 lik. ama kat falan vardı. Şuan komple 51 lik boru ve büyük kazanlı otto tarzı bi eksoz var üstünde kat ve orta iptal. Eksozcuda demiş bunun çıkışı çok büyük doldurmayabilir değiştirelim biraz kullanın olmazsa diye. Eksoz işinden hiç anlamıyorum deneme yanılmayla uğraşmakta istemiyorum. Son susturucuyu mu daraltsam diye düşündüm ama gerek kalmayacak gibi ilk fırsatta 42lik siparişi verecem herhalde böyle tad vermedi bana |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Hassas bir insan olduğunuz belli.Bence standartların üstüne çıkmayıp 42'yle devam etmek daha iyi olur gibime geliyor.42'lik mutluluk verirr :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
51 lik boru yapıldı :) çok bağırıyo bildiğiniz müzik bile dinlemiyo arabayı zangırdatıyo :S araba çekiştende düşmüş gibi geldi bana özellikle alt devirde direk uzamıyo önce bi sünüyo gibi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
yorumlardan sonra vazgectim gibi ama yinede takıp bi görecem üstünde icimde kalmasın :D cılız durur gibi geldi banada ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Orjinal koltuk iyidiiiirrrr :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Valla bugün yapıldı ama hala kullanmadım akşam kullanınca anlarım herhalde farkı :) beğenmezsem bir ay sonra yeni bi sistem takarım zaten :) üstündekinden memnundum ama arkadaş işte kırılmıyo bazen. Koltuk işinde cidden bende kararsız kaldım :) |
||
![]() |
||
|
hayırlısı olsun 51 likte ses çıkarıyor ama traktör gibi ciğerli olmaz hiçbir zaman gti gibi ama 51 liğin fazla geldiğini kullandıkça anlarsın 42lik ideali. Orjinal koltuğundan şaşma derim. Kaplat gitsin.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
51 lik boruda bende isteksizdim ama kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşımı kırmamak için ellerine bıraktım. Bakalım Gti gibi öttürecekmiş :) Şaka bi yana askere gidiyo hafta içi ona veriyorum sanayide usta zaten kendi uğraşıyo, gezsin gidince değiştiririm geri hevesini alsın bi :) Evet ustam kral diyebilirim kitap gibi bi koltuk yapacağından adım gibi eminim :) recaro deyince ipleri salıyorum akşam ustamla konuşacam hangisi daha iyi olur derse haftayada o işe girişmeyi düşünüyorum :) 3 haftadır sanayiden çıkarmadım arabayı zaten debriyaj ayarı yaptırmaya gidip şanzımanı bile değiştirdim :D :D pinpirikli olmak bazen zor bi durum oluyo :D Düzenleyen rockwaryumm - 04 Mart 2013 Saat 14:53 |
||
![]() |
||
|
araba 51 lik boru dolduramadığı için performansa bi katkısı olmuyor. Çekişide düşürür. tavsiyem 42 lik borudur. Orjinal koltuklara ustan iyiyse yenilemeni tavsiye ederim.
Eski bir 106 quiksilver sahibi olarak tavsiyemdir. Denedim daha önce. Düzenleyen GökhaN - 04 Mart 2013 Saat 14:16 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
evet ama bmwlerdeki falan gibi değil baktımda. Bmw mde vardı onun ki farklıydı bu 205lerdeki biraz daha basit gibi geldi bana. Değiştirmeye değermi uyarmı nasıl durur emin olamıyorum. ![]() |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
recaro varsa hiç düşünme
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |