![]() |
|
185 / 55 / 14 Lastik Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 Saat 09:50 |
2 hafta önce 4 adet lastik aldım. Kendimce bir araştırma yapmıştım ve kararımı Michelin den yana kullandım. Kredi kartına 8 taksitle toplamda 740 TL maliyet çıktı.
Lastik ebadı 185/70/14 W91 Daha önce bu markayı kullandım, lastik çok güzel düz asfalt yollar için mükemmel. Fakat bozuk yollarda yanakları yumuşak olduğundan çabuk yıpranıyor. Yinede yol tutuşu ve sessizliği için tavsiye ederim. Mylastik lakaplı kullanıcı bir karşılaştırmayı foruma taşımış, aşağıda kendisinin mesajından alıntı yaptım. Açıkçası lastik seçimi için gezinirken Continental hakkında olumlu yorumlar vardı. Keşke söylenenlere kulak verseymişim. Zira testler söylenenleri doğrulamış. Lastik Testleri ve Tavsiyeler (mylastik'ten alıntıdır) Goodyear(optigrip) 2,06 Continental(P.contact) 2,42
Bridgestone(Turanza ER300)2,38
Michelin(HP)2,02
Nokian 2,46 |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu tarihi itibari ile eskise de lastik bence de çok önemli. Bu olçulerde Alman malı Fulda Carat Progresso benim favorim.
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Impetus 2 ;)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tavsiyene uyucam
![]() |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
michelin enerji ben kullanıyorum tavsiye ederim yumuşak ve yol tutuşu iyi.
![]() |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
ben dunlop sport max kullanıyorum çok iyi yol tutuyor tavsiyem bu yönde olur..bütçen varsa eğer adrenalin al derim çok iyiymişşş...
|
|
![]() |
|
Michelin
Impetus
Yokohoma
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Yokohoma AS01 ![]() Michelin Energy Saver
![]() Lassa Impetus 2 ![]() 3' ü arasında bir seçim yapsanız hangisini alırdınız ?
|
|
![]() |
|
bridgestone adrenalin tak ve gör derim...
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
toyo proxses
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Toyo alayına gider..
|
|
![]() |
|
ben aracımda accalera die endonezya malı bi marka kullanıyorum diğer uzakdoğu malı lastiklerden tek artısı ıslakta biraz daha guven veriyo. fiyat olarakta uygun diyebilirim.
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Yalnız her marka lastik firmaları 106 gti lastikleri ölçüsünde üretmiyor maalesef zor bir ölçü iyi bir seçim yapmak gerekir..
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lassa ımpetus
|
|
![]() |
|
contınental sport contact 2
toyo proxses
dunlop
brıgestone potenza yenı serı
|
|
![]() |
|
bridgstone potenza ...süper bence
|
|
![]() |
|
Yokohama ;)
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
lassa orj fabrika çıkışı 106 gti lastikleri zaten onlarda iyidir 4 mevsim gider yani..
Düzenleyen y@sin - 16 Ekim 2008 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
O olcu Impetus da varmı bılmıyorum ama kesınlıkle Lassa Impetus derım kardesım
|
|
![]() |
|
Goodyear F 1 ben onları kullanıyorum gayet güzel...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |