![]() |
|
D5000 Nikon Sıfırdan Farksız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 08:07 |
Aynen yaa kutayın fotoğrafına döndü :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çocuk makinayı satmak için konu açtı en çok biz yazık makinayla ilgilenen yok :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
3-17-31 mart pazar günleri işteyim siz tarihi belirleyin buyrun gelin :)
|
|
![]() |
|
Tamam ne zaman toplanıyoruz :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Buyur gel Fatih, yemek ve çay kahvede benden :)
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
tamam arabaya yıkamaya serkan abının yanına gıdıyoruz..Artık hafta sonları best of car wash by serkan
![]() |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
O makinenin işi değil sahibinin işi :) yaşlılık işte unutkanlık var gecende flasha attım hepsini getırcem ayakkabılıkta unutmusum
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
makinayı almayın arkadaşlar serkan abimizin dedigi gibi çektigi resimleri kimseyle paylaşmayan bir makine bu :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Bide tembellik olmasa 5 senede 5 kere anca yıkamışımdır arabayı, millete bakıyorum kovayla sokakta yıkıyor, benim orayı gördün yıkama makinası elektrik süpürgesi boş alan hortum var boş vakit desen 24 saat var ama tembellikde var :)
|
|
![]() |
|
Aynen abi yüzünü gözünü parcalamıştı artık satarsam yeni arabayı temzileriz yıkarızda
![]() Senin ora on numara zaten tam bizim çiftlik gibi alan bos hersey mevcut :)
|
|
![]() |
|
Eline sağlık, bi hafta sonu iş yerime gel beraber iki arabayıda yıkayalım bütün malzemeler var basınçlı yıkama makinası bile var.
Sarı olan kedi sen gittikten sonra görünmedi hiç, siyah olan ortalıkta dolaştı durdu hiç bişey vermedim sabaha kadar, sarı olanı çok kötü yaraladı uyuz oldum ona :) |
|
![]() |
|
Yok sakin ol daha satmadım duruyo şimdilik dün kaç saat yıkadım onu vidasına kadar temizledim cektim garaja şirket arabasını aldım bugün onu kullanıcam hafta sonları kullanmaya karar verdim benim aracı ama abi kuş yuvadan heran uçabilir
![]() Bu arada kedileri naptın barıştırdınmı
![]() Düzenleyen Alper AKSU - 18 Şubat 2013 Saat 12:11 |
|
![]() |
|
Yeni araba derken zaten araban yeni, yinemi sattın yoksa?
|
|
![]() |
|
Abi valla biliyosun unutuyorum yeminle :) söz yeni arabamla getircem bizzat yanına bi gece çay içmeye gelcem :)
|
|
![]() |
|
Makinanın herşeyi güzelde çektiği resimleri kimseyle paylaşmıyo :) Hâlâ buluşma resimlerini foruma yükleyecek diye bekliyoruz, hatta umudu kestim bana getir ben yükleyim dedim 2 defa boş geldi yanıma :)
|
|
![]() |
|
Öncelikle şunu belirtmek isterimki makina kendi kullandığım makinadır en ufak çizik dahi yoktur. Normalde memnunum yanlız nişanlım ısrarla D90 modelini istediği için satıyorum. Kutusu özel cantası herşeyi ile verilecektir cantasının fiyatı zaten 100 Lira üzerinde garantisi dahi devam etmektedir
Yanlız Nikon D90 ile takas olabilir. Fiyat : 1000 TL Alper AKSU : 0553 475 1989 Objektifin bazı özellikleri:
Düzenleyen Alper AKSU - 18 Şubat 2013 Saat 11:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |