![]() |
|
xenonlarım cortladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suleyman2392 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman2392
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 11:38 |
bende ıkı adet mevcut ıstersen satabılırım sana h7
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah :) markasınada bakmadım hiç akşam vakti hallolsunda evime gideyim diye.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
haklısın abi almaya karar verdiğimde kıvrandım baya bulamadım. Belki arkadaşın aracına takılan ampülde o fiyata değebilecek birşeydir. |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
demeyin öyle içime oturuyor şimdi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eyvallah sağol. sarı ışık daha kuvvetli geldi bide xenonlara göre :) aynen değiştirme derdi ortadan kalktı şimdilik geri dönmessem xenonlara, valla usta balans deyip durdu akşam doğrudur senin söylediğin :) yaşlı adam dili o kadar dönüyodur :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hakkaten 30 lira olurmu ya sarı ampül
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
adamdada sıfırı 60 liraydı balansın, ama bir tane işimi görür mü bilemedim, ve ilk defa başıma geldiği için verdim 30 lirayı iki sarı ampüle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
abi, philips x-treme visiona 70tl verdim. H7 tek çift ![]() |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun hocam. Daha iyi olmuş bana kalırsa ampül değiştirme derdiniz kalmamış.
Ayrıca balans yanlış olmuş. Balast dır o voltaj yükselticidir. |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
xenonların yenisini sahıbındenden 60 tlye alırsın orjınal bir sey olmasada idare ediyor 6 ay kullandım sıkıntı yok 30 tl cok vermissin bence
|
|
![]() |
|
geçen gün muayenede sıkıntı oluyormu diye sormuştum dün akşam iş dönüşü baktım farlarım yanmıyor
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |