![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 11:27 |
Bugün satılmıştır. Hayırlı olsun..
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() |
İlan günceldir. Yok mu 206 arayan :)
Bu hafta hava filtresi, polen filtresi ve kalorifer radyatörünü yetkili serviste orijinalleriyle değiştirdim faturası mevcuttur. Alan arkadaş kuruş masraf etmeden binecek :)
Düzenleyen Secks - 22 Şubat 2013 Saat 17:24 |
|
![]() |
|
![]() |
Teşekkürler sağolun. Evet aynen, bandrol odtünün.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
Hayirli satışlar . Odtu bandrolu gordum odtu de misiniz
|
|
![]() |
|
![]() |
Kusura bakmayın. Şimdi okuyup gereğini yaptım.
İlan günceldir bu arada.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
Lütfen alttaki bağlantıya tıklayarak kuralları okuyun...
ALIM - SATIM Bölümü kuralları konu açmadan okuyun! |
|
![]() |
|
![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-98-binde-2004-model-cok-temiz-peugeot-206-x-line-115965743/detay/
Arkadaşlar 2004 model orijinal 98 binde temiz durumda olan 206 satılıktır. Aracın detaylarına ve resimlerine yukardaki linkten ulaşabilirsiniz. İlgilenenler site üzerinden mesajla ya da şu telefondan her saatte bana ulaşabilirler: 0538 409 3892
Düzenleyen Secks - 19 Mart 2013 Saat 11:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |