|
peugeot 301 kullanıcıları |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
mertsari88
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertsari88
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 Saat 11:32 |
Konuyu açan kişi benim. Pm'den durumunu anlatan mesaj yazarsan yardımcı olabilirim belki.
|
|
fiko55
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İYİ GÜNLER HEPİNİZE YENİ 301'CİLER Bende aynı sorun için geziniyordum.gercekten çk ses alıyor içeri servise sordunuzmu bilmiyorum ama piyasada yapılıyormu ben onu araştıracam.Birde debiriyaj çk üst noktada kavrıyor ,haliyle silkeleme yapıyor.Genelde böylemi acaba çk merak ediyrm.Güya en üst versiyonu diye allura aldım ama gülünç eksikleride var.mesela torpito lambası yok , yol bilgisayarında yakılan toplam yakıt değeri yok İnan bu söylediklerimin hepsi 2003 megan da bile vardı saglık sorunlarımdan henuz servise gidemedim ama gittiğimde umarım ikna edecek çare bulurlar. |
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emniyet kemerinin yükseklik ayarı yapılamıyor sabitlemişler yanı kısa boylu birisi oturduğu zamn boynunu yara eder. ve arka koltuk başliği sabit çok rahatsız edici
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
Ahmet YIlmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet YIlmaz
|
Peugeot 301 aracımda sanki arka taraftan bir uğultu var. Sanzımandan mı geliyor bu ugultu. Sanzıman ile alakalı forum açılmış kronik sıkıntımı |
|
Peugeot 301
|
|
mahcuqq
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yagızz kardeş ben ses yalıtımı yaptırdım... yalıtımsız kullananlardan ses ile ilgili şikayet var, ama bazısı da sesi çok değil diyor ben yaptırdım. ses falan yok benimkisi dizel bir de üstelik....kafana pek takma bence güzel bir araba 301 ben alalı 2 hafta oldu 800 km ankarada şehiriçi yol katettim. 43 lt mazot yaktı. tekrar fullettim depoyu. yakıtttttt süperrrrr. arkadaşlar hesap ortada .
43lt mazotla 800 km şehiriçi ortalama tüketim 100 km de 5.3 lt , mazotun litresini 4.26 tl den aldım 43x4.26=183.18tl 183.18/800=0.228 bu araba ankarada şehiriçi ilk depoda 23 kuruş yaktı bu bence çok iyi bir değer daha ilk depo için ki 3 ve 4. depodan sonra bu değer daha da düşecek. |
|
allah kaza bela vermesin....
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün 301 allure baktım en fullunde bile direklerde hava yastığı yok far sensörü yok. benim 2005 model 206 da bile 8 hava yastığı var.
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
yagizzzzz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2013 Konum: beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yagizzzzz
|
herkese merhaba kendimi tanıtamadım siteye yakın zamanda tanıtacağım ismim necati
peugeot 301 allure düşünüyoruz fakat şu motor sesi olayı kafamızı çok karıştırıyor ses hakikaten çokmu birde bayiden kaput keçesi,kartel muhafaza bunun dışında ne istemeliyiz ? ses yalıtımı vs. istemelimiyim sizce ? görüşlerinizi lütfen esirgenemeyin iyi geceler
|
|
Ahmet YIlmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet YIlmaz
|
3 aylık arabamda biri siftahı yapmış.Ne zaman olur diye bekliyordum bugune kısmetmış. Arabanın onunde pejo yazısının ustunu 2 parça çizmişler.Çizilmeye karşı araba beyaz karbon ile kaplatılsa nasıl olur acaba veya ne yapılması lazım
|
|
Peugeot 301
|
|
mahcuqq
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
murduck kardeşim ankara göral da ama normal fiyatı 1800-2000 arası bize gene kampanyadan 1200 tlye yaptılar.
|
|
|
|
murduck
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun. Bu dediklerinizi nerede yaptırdınız acaba...
|
|
mahcuqq
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konuyu açan arkadaşım ben de bugün access 1.6 92 hdı aldım 2013 model. kampanyadan 33.740 tlye... araçla az önce 80-90 km yol yaptım. arabaya motor,koltuk,kaput,konsol,boya koruma, kartel muhafaza, cam filmi, çamurluk kısımlarına ses yalıtımı ve darbe emici izalayon yatırdım.(1200 tl) araba ses olarak beni rahatsız etmedi ilk defa dizel araç kullanıyorum kalkışlarda o dizel motor sesini hissediyorum ama beni rahatsız etmedi. kaput keçesine gelince benim de yok ancak gelecekmiş gelince alacağız mecburen bu sadece peugeota özgü değil bazı firmeler bazı modellerdse böyle kısmalara gidiyor arkadaşlar ben şöyle düşündüm kaput keçemden kısmış ama esp den curuise kontrolden kısmamış bunları da hesap etmek lazım diye düşünüyorum... ben arabayı gerçekten çok beğendim... benim önceki arabam 2000 polo classıcti belki andan ama ben bu arabayı beğendim arkadaşlar... alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.
|
|
|
|
onurr
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2013 Konum: 301 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞLAR BENDE 301 1.6 HDİ ALMAYI PLANLIYORUM.ARAÇLA İLGİLİ YAZILAN SES VE İZOLASYON SORUNLARI BENİM 2008 MODEL FORD FOCUSUMDADA VARDI.ONDA İLAVE OLARAK LASTİK SESİDE KABİNDE CİDDİ BAŞ AĞRITIYORDU.SONUÇ OLARAK BU SEGMENTTE BU TİP DURUMLAR NORMAL.BEN ARACI TEST SÜRÜŞÜ İLE DENEME SANŞSIMDA OLDU.RAKİPLARİNE GÖRE ÇOK DAHA KONFORLU (lİNEA;SYMBOL) OLDUĞUNU VE ESP DEN DOLAYI İYİ BİR YOL TUTUŞU OLDUĞUNU KISA SÜRÜŞTE TECRÜBE ETTİM.ŞUAN AKTİF OLARAK FİAT DOBLO 1,3 KULLANIYORUM ŞEHİR İÇİNDE YAKITI 6,7 DEN AŞAĞIYA İNDİREMİYORUM.DOLAYISIYLA BU ARAÇ BANA YAKIT EKONOMİSİ İLE MANTIKLI GELİYOR YİNEDE KULLAMICI YORUMLARINI İLGİYLE TAKİP EDECEĞİM.. |
|
Ahmet YIlmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet YIlmaz
|
Reno 9 broadwayi sattıktan sonra para anca buna yetti.Şahinlerin doğanların gerisinde kala kala hele o yokuşlarda perişan olmuştum :).Önek Toyota corola d4d, Symbol 1.5 DCİ, Megan 1.5 90 Hp, Fulance 90 HP , Opel CDTİ, Fiat Linea 1.3-1,6 .Honda LPG, Skoda 1,6 TDI geçilebilir mi :) |
|
Peugeot 301
|
|
ktoruner
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bence kapışmak için yanlış araba almışın. Aile sedanı yerine spor bir model düşünseydin keşke.
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen hepsiyle kapış hocam tek rakibin thy olsun... şimdi burda yazmaya başlasak; hangi araçlarlarla kapışıp kapışamayacağını destan olur. mağlum binlerce araç markası ve modeli var
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Ahmet YIlmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet YIlmaz
|
Birde bu araba ile uzun yolda hangi arabalar ile kapışabiliriz, hangilerine bulaşmamız lazım.
|
|
Peugeot 301
|
|
Ahmet YIlmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet YIlmaz
|
Arkadaşlar bende active modelini aldım. 10 bin bakıma giren varmı acaba ne kadar tutuyor bilen var mı. Birde teyp değişme imkanı varmı bunlarda acaba.
|
|
Peugeot 301
|
|
murduck
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Genel Distribütör benim aldığım bayiye böyle talimat vermiş müşteriniz illa istiyorsa piyasadan araştırın bulun fakat bunu yaptırdığında aracın garanti dışı kalacağını söyleyin demiş. Bana söyledikleri bu. |
|
tavarish72
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
|
Hangi bayi bu?motora bir zararı olmaz kanımca...
|
|
murduck
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bayi bana eğer istersem aracıma kaput keçesi taktıracaklarını ama motorda herhangi bir sorun olması durumunda aracın garanti dışı kalacağını unutmamam gerektiğini söylediler. Çok uyanıklar durum bu.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |