![]() |
|
307 ESP...yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 21:56 |
Esp , yeni kasa 307 premiumlarda , tüm CC lerde ve eski kasa XSI larda standarttı bildiğim kadarı ile.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet sizin mesajınızdan kopyalamıştım :) |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraftaki araç bana ait. Yaklaşık 5 sene önce çektiğim fotoğraf
![]() |
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
307 premium aracım..Resimdeki gibi ESP on/of düğmesi var..ESP yi devre dışı bırakabiliyorsun..Birde ESP kapalı deniyim eğer aynı sorun varsa başka bişey demekki..
|
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bütün araçları bilemem ama 307'de bu tuş yoksa esp yok demektir.
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bu dediğin bütün esp li araçlar için mi geçerli. bizim 2005 citroen c3 te esp var hatta göstergelerde simgesinide görüyorum. ama esp on/off düğmesi yok. benim bildiğim bu spor araçlarda oluyo adam şov yapmak için çıkarıyo drift falan yapıyoo. ama normal binek araçta on/off olmuyoo. hatta bu top gear da falan devamlı görüyoruz adam çıkarıyo esp den başlıyo kaydırmaya aracı.. yinede yanlış biliyo olabilirim..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Esp varsa on/off düğmesi vardır, esp'li 307 çok az var piyasada çoğu kulllanıcı olduğunu sanıyor, belkide arkadaşın aracındada olmayabilir.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bana esp den değildir gibi geliyor, ayrıca esp on/off düğmeside yoktur heralde o rc lerde spor araçlarda olur diye biliyorum.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Esp'yi devre dışı bırakıp öyle deneyin.
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Selam arkadaşlar..Erzurumda ikamet ediyorum..Kış lastiklerim yeni olmasına rağmen karlı,buzlu yollarda aracım kayacakmış gibi oluyor yeniden topluyor..Önceki aracım 206 da böyle bir sorun yoktu..307 1.6 HDI aldım böyle bir sorun oldu..ESP den kaynakklanıyor diye düşündüm ama birde sizlere sorayım dedim..Aydınlatırsanız sevinirim...Selam-saygı-dua ile...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |