![]() |
|
vur kaç |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 20:37 |
sol stop alıcaksınız + çamurluk ve bagaj kapısında düzeltme ile yama
yapılacak.. sıkıntılı bir durum.. malesef carpan uzuyor gidiyor hemen
umrundada olmuyor acıksası.. forumu takip edenler bilirler buradan bir
arkadasımıza üzülmesin arabasına carptıkları icin diye teselli ettim..
aynı gün park halindeki aracıma aynı yerden carpıp kactılar ne goren
varrr ne bileenn ne kameraa.. maalesef oluyor bunlar.. senin elinde yine
plaka var git bul adamı bak arabasına cek resmini.. sikayetci ol..
carpanların hepsi kacamamalı hic deilse sende plaka var ucunu bırakma
nerden baksan 500 lira masrafın var arkadasım..
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. ben sigortada çalışıyorum bana plakasını ver sana seceresini çıkarayım. sonra git kapısına dayan :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben De Geçen Sene Park Halinde İken Bi Aracı Aynı Seninki Gibi Yapmışitım Çevrede Görenler Vardı , Adamalr İnsafli Çıktıda Biz Bi şey Görmedik Git Sen Dediler Öyle Yıtmıştım :) Neyse Asıl Konuya Gelelim ,Eğer fotoğrafını çekmediyseniz ve çevrede mobese veya herhangi bir kamera yoksa işiniz çok zor çarptığını kanıtlamanız lazım. Mahkeme Açmaktan Başka Pek Bi İhtimal Yok Gibi Duruyor Anck Kendiniz Adamı Arayıp Bulabilirseniz .. Birde Aracın Kaskosu Varsa Ve ( Seneye yaptıracaksanız ) Hasarsızlık İndirimden yararlanmak istiyorsanız Olayın Olduğu Aynı Halde Bi Foto Çektirmeniz Gerek ( Ciddi Bi hasar Yok Gibi Ama Kasko Ne Der Bilemem ) |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
benim eski arabam varken, kırmızıda dururken arkadan el arabasyıla hurdacı çarpmıştı. stop, çamurluk, 2 kapı komple gitmişti. polis sadece tutanak tuttu ve hiçbişey yapmadı. savcılıktan suç duyurusunda bulunsan adamın donunu mu alıcaz garibanın teki..
yani biyere varılmıyor, bence bir stop al yapacak bişey yok. yine ucuz yırtmışsın, ben 1000tl civarı vermiştim
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
Bendede aynı şeyler oluyor.. Heralde maddi hasar diye uğraşmak istemiyolar.Bilmiyorum çok yanlışlık var. sistemde..
|
|
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Benimde başıma öyle bir olay geldi hatta aynı köşeden, polis karakoluna 300 metre yakın olmasına rağmen teşrif etmediler, plakadan çarpan kişiyi aradılar ulaşamadılar ve numarayı banada vermediler. bende vazgeçtim kendim yaptırdım. Aynı şeyi ben yapsam kelepçe takarsınız dedim sinirlenip çıktım.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
trafik ile konuştum..ama malesef yaralanma veya ölümlü olay haricinde gelmeyiz dedi..arabanın yerinide dğiştirdim zaten.pazar günü oldu olay ..hepside savcılıga gidiceksin diyor. bugunde kapaortacı arkadaş gelicek vericem arabayı.bilmiyorum savcılık falan uğraşamam.. birde şahit olucak insanları magdur etmemek lazım.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kanunlar neden mağdurdan yana olmaz hiç???
hakkını arayacağın merciler neden sana sırtını döner? neden sırtını dönenlere sövemezsin?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam kayınbireder aradı şimdi, aracı yerinden kaldırmadıysa trafik gelip bakar şahitlerin ifadesini alır, tutanak tutar demişler, aracı yerinden kaldırdıysa kimse bakmaz demişler. Eğer aracı yerinden kaldırsıysa aynı yere geri götürüp trafiği arasın dedi, bakmıyoz diye bişey diyemezlermiş bakmaları lazımmış.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
106fb Senin başına gelen olay nezaman gerçekleşti. ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
şart değil ama, kamera kaydı varsa işlemler daha hızlı oluyomuş..polisin dediği bu..ne bilim bir sürü iş..
Düzenleyen dextermeytoo - 29 Ocak 2013 Saat 15:09 |
|
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
telefonla olmaz ,olayın olduğu en yakın polis karakoluna gidiyorsun ve aracını çarpıp kaçtıklarını şikayetçi olacağını söylüyorsun.sana iki gün içinde geri dönüyorlar.bizzat başıma geldi.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
kamera kaydı şartmış yani ölemi?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bi yakınımın ve komşularının aracını gece boydan boya çizmişler evin önünde. bunlar dilekçe verdiler falan en yakın polis karakoluna, kamera kaydı falan baktılar ama bulamadılar. yani diyeceğim yinede bi şekilde ilgileniliyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
polisi aradım.. biz bakmıyoruz dedi. Trafiği aradım biz bakmıyoruz dedi. Savcılıga gidip suç duyurusunda bulunmam gerekiyormuş. 2 şahit ve mobese görüntüsü yani kamera görüntüsü ile. 600 tl cezası varmış.. vurup kaçmanın..bide masraflar işte.
|
|
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
herhangi bir sigorta şirketine git plakayı ver sigortası varsa ki vardır iletişim bilgisini verirler sana
|
|
![]() |
|
hocam sen 155 i arayıp adamlardan bilgi aldın mı? böle bi durum var napmam lazım falan diye?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
plakadan trafik cezası odemek için baktım banka internet şubesinden. Adamın 1800 liraya yakın trafik cezası var..vergidesen oda öyle boşuna kaçmıyormuş.. :) .. ama ismine ulaşamadım..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
serco teşekkürler.. hayırlısı fazla bir şey yok aracımda ama neden kaçıyor..ona bozuluyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam öncelikle geçmiş olsun, kayınbirader polis aradım sordum ne yapılması gerektiğini, araştırıp geri dönecek, inşallah işine yarar bi bilgi ile geri döner.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |