|
Subwoofer hakkında(resimli) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 13:08 |
çok güzel anlatmışın kardeşim.. sağolasın
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam o çıkışlar 4v luk RCA çıkışları. Direk süremezsiniz onları Amfiye götürmeniz gerekir.
Hepsinin asıl amacı aynıdır sadece çok olduklarında kontrolleri değişir. Sizinki tek ise subcontrol dediğimiz bass için olan çıkıştır ama amfiye sürülüp hoparlörlerede verilebilri. İki tane olanlarda amaç aynı sadece iki çıkış vardır kontrolleri birbirinnden farklıdır dediğim gibi. Birisi mid takımları için diğeri bass kontrolü için daha uygundur. Benim teybimde 3 tane var mesela ön 2 arka 2 Subcontrol 2 şeklinde Amfi de de bunların karşılığı var. Teypten hoparlörleri ayrı ayrı kontrol edebiliyorum. Ayrıca teybin gelişmiş bass ayarları sayesinde sadece bass a yönelik ayarları subwoofera uyguluyorum hoparlörler bundan etkilenmiyor. |
|
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim teybin arkasıda böyle
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
s.a.
sınavlar dolasıyısla forumdan uzak kaldım kardeşlerim... şükür bi dönemi daha geride bıraktım. şimdi bu 3haftalık tatilimi ses sistemi yapmakla harcamayı düşünüyorum.. yanlız kafamı karıştıran bi soru var benim teybin arakasında kırmızıyla işaretli yerde sadece 1 kırmızı 1 beyaz soket var!! 2. kırmızı beyazlar ne için? çift anfi için mi_? Düzenleyen _semihk_ - 24 Ocak 2013 Saat 18:53 |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |