|
Yeni kasa Citroen C4 hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 00:03 |
|
İnş alırızda sizi gezdiririz Salih bey İstanbula gelince :D
|
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Oda yumuşak süspansiyondan kaynaklanıyor olabilir. Çok istiyorum o bebeği inş nasip olur.
|
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peugeot'un kadar iyimidir ses izalasyonu ? benim araçta ne asfalt ne lastik sesi geliyor mesala.
|
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar bu yaza kararımı verdim eğer aklımdakiler olursa ve nasip olursa Citroen C4 yeni kasa dizel 1.6 Beyaz veya Siyah düşünüyorum ama ağırlık Beyazdan yana olucak ve büyük ihtimal de beyaz olucak araba bu bebek hakkında bildiklerinizi yazabilirmisiniz birde bu araçların gösterge panellerine bakıyorum kiminde Kırmızı kiminde mavi görünüyor bu renkleri değiştirilebiliyormu sistemden ?
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |