![]() |
|
Müziğe Duyarlı Led Equalizer |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 12:05 |
ayıpsınız her daim :) üye olacağınıda iletti abi sağolsun :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Azizzzzzzzzz, reklamıda çakmışsın amcaya valla helal sana, köfte seniii :):):) :D
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu hortlar :)
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim. Yeni Fikirlerim var Pek yakında karşınızda olacak:)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Üstad şahane olmuş. çok farklı..güle güle kullan :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Şu ana kadar hiç sıkılmadım hatta üşenmesem her cama 1 tane alırım :D camları engellemese :D
bide o kadar güzel bir yere yapıştırmışım ki, arkamda uzunları yanan araçlar bile beni rahatsız etmiyor :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
bak o ikinci dediğinde olur mu olur :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
okadarda değil :D ne yanı, "Arka camda ne olduğu belirsiz renkli bişeyler var, ağır kusur" diyecek istasyonun ben taaa ambiansına .... :)
muayenede teyibi acıp istasyonun ışıklarını söndürüp vay vay vayy demeseler iyi :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
çok güzel bişey ama kesin muayenedende geçmez bu bizim güzel memleketimizde
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evet bunu biliyorum, Hem pahallı hemde görüşü engelliyor. ama tercih meselesi :)
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
interlaced ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı interlaced
Arkadaşlar merhaba,
Burda satılıyor. Büyük modeli ve renk biraz daha güzel. Stoktan teslim. |
|
![]() |
|
Kıskanma hocam, temin et derim, bir tane daha almak üzereyim nerdeyse :) 2 gün oldu yolumu kesiyor şöförler nası bişey bu baka bilirmiyiz diye :) hele bir de sese duyarlı olduğunu öğrendikleri zaman gülümsemeleri, "anne bende istiyorum bende bende" diyen çocukların ki gibi :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Önemli olan boyutu değil işlevi diyesim geldi :) bende aksine iyiki küçük almışım diyorum, yoksa görüşü engelleyecek kapasitede... Cezalık bir durum olduğunuda zannetmiyorum, gerekçeleri ne olabilir ki? Keyfe keder bahane üretecek değil ya :) ayrıca kaza yaptırma konusunda şüphelerim var ışıklara yaklaşınca kapatma refleksi geliştiriyorum bedenimde :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sedan araca biraz küçük kaçmış gibi.
Güzel olmuş ellerinize sağlık. Ben de alacak gibiyim ama bilmiyorum bir de bundan ceza yemeyelim. ![]() |
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
millete kaza yaptırmasın bu :)
|
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim, tavsiyede ederim, Komşularım hepsi nerden buldun diye sordu aşşağı indiler, Gerçekten çok güzel bir his yaratıyor ilgi odağı oluyor, boyut seçeneği mevcut ben 45x11 olanını uygun gördüm kendime, küçük olması görüşümü engellemesin diye. Biyerden sonra sıkacağını düşünmüyorum, sıkarsada Yeniliklere açığız, buluruz bişeyler, Pejo hayranıysan illa vardır bir fikrin :) Buyrun İçten Görünüm Sabit Görünüm ![]() Kabloları Döşeme altından rahatca ilerlettim, Şöför koltuğunun altıntan çakmaklığa uzattım, sade 5 cm kablo görünüyor, birde cam bağlantısında Stop lambasını kapatmamak için biraz yüksekte tutmam gerekti orda 3 cm kadar kablo gözüküyor, pilli olanı nekadar iyidir bilemeyeceğim ama yukardaki resimlerde gördüğünüz gibi siyah kutuda ses sensörü mevcut düzgün bir konuma getirmez isek iç görünüm videosundaki gördüğünüz gibi 2nci şarkıya geçişte gecikmeli algıladı, ayrıca ses hassasiyet ayarıda mevcut, ritmi kendiniz yakalıyor olacaksınız yoksa sesi açtığınızda tüm ledler yanıyor o yüzden algılayıcıyı koltuğun altına sabitledim, elimi uzatınca açma kapama ve ses sensörünü rahatça ayarlaya biliyorum.
Düzenleyen Aziz - 24 Ocak 2013 Saat 09:53 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
güle güle kullanın camdaki halini de gormek isteriz eğer zahmet olmazsa size, bu arada elektrigini direk tesisattanm fln alsanız, çakmak sarjı kablolar fln cirkin durur meydanda sanki
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
araç lunapark gibi olur. bir yerden sonra sıkar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
hadi hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Güzel görünüyor hayırlı olsun
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |