|
şanzıman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emin15
1. Vites 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 Saat 15:57 |
başka servise götür ustadan ustaya fark eder
|
|
gsweet
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2010 Konum: serbest Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk ederim arkadaşlar cevaplar için malum servilerin mantıgı belli hep aynı nakarat.. bu versiyonlarda var kelimesi.. bu aracın sanzıman tipi yani codu.20dm69 daha önce 307 lerde de kullanılmış ve sorun suz olarak ...
|
|
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Garantisi vardır götürün bence gösterin servisine daha sıfır araçta neden öle sesler olsun ki.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
gsweet
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2010 Konum: serbest Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkese slm ben yeni 308 1.6 hdi 92 hp manuel 2012 model arac aldım ...araç 1000 km de ancak sorunum var gibi 2. ve 3. viteste 50-km ve 30 km aralıgında ayagımı gazdan çekip kompresyon ile gidince aglama sesi gibi tabir edilen bir inilti geliyor.50 km nin üzerinde yok .sordum servise normal diyorlar . Bunun kesinlikle fabrikasyon bir imalat kaynaklı hata oldugu ve uyumlu bir şanzıman olmadıgı kanısındayım....bunu lütfen yetkilli olan bir arkadaş peugeot ,a bildirirse sevinirim cok basit bir durum gibi görünüyor ancak rahatsız edici bir olay.çözüm arıyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |