|
|
kaloriferden gelen ses |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
streetglow87_26
1. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kaloriferden gelen sesGönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 Saat 12:01 |
|
Acaba kimse çözemedi mi bu sorunu
|
|
|
2006 Model 307 1.6 HDI Comfort
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
beyobali
1. Vites
Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 23:40 |
|
Bende böyle bir ses yok ancak djital klima yukarı ve aşağı hava akımını yönlendirmiyor. Nasıl çözeriz acaba
|
|
|
beş dakika ara
|
|
![]() |
|
streetglow87_26
1. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 17:07 |
|
bende aynı sorunu yaşıyorum 2.kademe de çok az ama 3 ve 4. kademede araba kendini parçalayacak diye korkuyorum.
|
|
|
2006 Model 307 1.6 HDI Comfort
|
|
![]() |
|
gngburak
2. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 12:02 |
|
arkadaşlar bende de var aynısı özellikle 2. kademeye alınca ses coğalıyor eşim ilk duydugunda korktu eyvah araba patlıyor dedi
bu sorunu çözen arkadaş varsa resimleriyle paylaşsa iyi olur bizde girişiriz.
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
206xt
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 11:36 |
|
aynı ses bendede var ama özellikle kalkıştaki titreme esnasında yapıyor gıcık oluyorum ön göğüse girişcem bi gün
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 10:36 |
|
Bende de var aynı ses özellikle soğukta çok daha fazla, broadwaydan alışkın olduğum için takmıyorum.
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 10:32 |
|
Kalorifer motorunun fircalari zamanla eskiyor. Eskidigi zaman bu tarz ses yapabiliyor. Eger sorun gercekten bu fircalardan ise bilmiyorum sadece fircalari degistirebiliyorlar mi. Genellikle tum motorun degistirildigini biliyorum.
|
|
![]() |
|
secur73
1. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 09:31 |
|
arkadaşlar kaloriferi çalıştırınca cırcır böceği misali ötüy6o birde bu gün kaloriferi çalıştırınca kokulu bir üfleme yaptı.nedeni ne olabilir teşekkürler...
|
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||