![]() |
|
206 dizel arıza ışığı lamabası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 00:06 |
Mazot filtresi 1 tane ama her bakımda değişmez 45.000 Km'de bir değişir. |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot filitresi 1 tane diye biliyorum. başka varmı. bende her bakımda değiştiriyorum.
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt filtresi yüzünden stop etmesi çok düşük bir ihtimal. Şunu bunu değiştirelim bir bakalım diyen ustadan uzak durun. Forumu bir dolaş ne demek istediğimi anlarsınız. Bahsettiğiniz durumun oluşması için ilk aklıma gelen yer enjektörler ikinci olarak mazot pompası üçüncü olarak da yakıt sistemi ile alakalı elektronik bir arıza.Yalnız hemen parça değişimi aklınıza gelmesin enjektörlerden biri gevşediği için başımıza gelmişti benzer bir durum.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Dizel araçlarda yakıt filtresi candır.Çok geç kalmışsınız değiştirmek için.
Çözümü usta söylemiş düzelir diye tahmin ediyorum.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
ufuk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Arkadaşlar bugün arabayı çalıştırıp 100 mt. ilerleyince stop lambası ve arıza ışığı devamlı yanıp-sönmeye başladı, 30 sn. kesiliyor ardından 5-6 saniye sonra tekrar yanıp-sönüyor, acaba neyden kaynaklanıyor? bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
merhaba arkadaşlar 206 dizel aracımda bugün arıza ışığı yandı araç stop etti sonra tekrar çalıştırdım zor oldu araçta gaza yüklenince geri stop etti sonra sanayi yakındı 1. viteste götürdüm sanayiye ustayla bir tur attık lamba sönmedi ama araçta sıkıntı olmadı rölantide de sorun yoktu neyse akü kutup başlığını söktük biraz bekleyince lamba söndü aracı geri çalıştırdık sonra stop etti gaza basınca araba geri stop etti bende bıraktım sanayiye yarın mazot fitresini değişeceğiz ( mazot filteri yaklaşık 40 bin km önce değişti:) ve hava filtresinin altında bi müşür yeri var dedi ora temizlenecek dedi bunlar çözüm olur mu teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |