![]() |
|
paspas altında ne oluyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 01:25 |
eyvallah hocam dediğin gibi oldu teşekkür ettim saygılar;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam attan düşmüşün halinden yine attan düşen anlar :) geçmiş olsun böyle olmasına sevindim yardımımız olduysa mutlu olduk :)
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah eksik olmayın
![]() |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Valla forumca bir ohh çektik
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
sağolun arkadaşlar;) öyle oldu gerçekten hayırlı cumalar
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sorun büyükmüş ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Evet paspastanmıs arkadaşlar paspas oldukca uc tarafa dayanmıs cekince düzeldi;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Merakla bekliyorum umarım paspasdır da masraf çıkmaz
![]() |
|
halilefe
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
üstad inan 100 de 90 san odur. ben tam sevise götürüyordum. arabanın alt aksamının her yerine baktım bir sıkıntımı var diye taktuk ses beni çıldırtıyordu sen bak bak :) hemen de yaz
|
|
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
aynısı bende de oluyordu. paspas değiyormuş, yere sab,tlenen bir paspas aldım, kurtuldum o sorundan. şimdi ki sorunum ise, aracımı yıkamaya verdiğimde o paspası çıkarıp tekrar takmak..
|
|
![]() |
|
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Aynısını hanım da söyledi, paspası geri çektim sorun kalktı :) inşallah öyle bir şeydir.
|
|
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Beklemedeyiz :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
üşenmesem şimdi bakacam ama pekte ümidim yok acıkcası :D
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Merakla bekliyoruz kontrol edilmesini :D
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hayat felsefemiz sıfır sıkıntı bu sorunda bu komik yolla çözülecektir :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Vavvvv çok ilginç :D
|
|
![]() |
|
inan bak göreceksin paspası çok dayamışındır.hatta benim paspas ordan yırtılmış. ödüm kopmuştu
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Eğer öyle ise bende çok gülerim;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
hocam :) aynı sorun bendede oldu dedim lan direksiyon kotusu yada amortisör gitti sorunun ne olduğu görünce çok güldüm :) sorunu açıklıyoru: sorun paspasının direksiyon direğine değiyor ::) az geriye al paspası :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
arkadaşlar hayırlı akşamlar. direksiyon çevirirken paspas altında birkaçgündür titreme hissediyorum. sol ayagımın altında direksiyonu çevirirken kıpırdanmalar var. yani debriyaj tarafında zeminin altında. neden yapıyor olabilir? daha evvel hiç olmamıştı
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |