![]() |
|
İlk kar ilk kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 11:42 |
sana da çok geçmiş olsun kardeşim, allah daha büyüklerinden korusun
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fevzicim geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Allah beterinden korusun bazen üst üste gelir böyle şeyler... önemli olan can sağlığıdır.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var.
Bana 2 ay önce arkadan 70-80 km hızlı çarpan 2012 model benim iki katım ford mondeo en az iki tonluk bir araç ki o da arka tampondan vurdu, ve tamponum kırılmadı, esnedi, sadece bagaj kapağı ve havuzu hasarlıydı, o hızla gelen bir araç tamponu kırmıyor, hasar sonrasında tamponum değişti. En fazla 3-5 km hızlı yavaş yavaş gelen bir araç tamponu parça parça ediyor, milka' nın büyük dikdörtgen çikolatasını düşünün, yere attığınızda nasıl parça parça olursa benim tamponda öyle oldu. Bu işte bir gariplik yok mu? Ve bana çarpan araba küçücük bir araba :( ve hızı 5 km var ya da yoktu, ve kadar yavaş vurdu ki ben ilk başta inmeye bile gerek duymadım birşey olmamıştır diye, sonra arkada ki inince indim, çünkü santim santim kaya kaya geldi ve çarptı.
Düzenleyen cnrars - 08 Ocak 2013 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Çevre yoluda kötüydü.
çok şükür kazasız belasız geldik. ama bende teyp yüzünden yolda kalmıştım :) |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim, dün akşam o yolda 7 tane kaza gördüm, (cyberpark çıkışından çamlık sitesine kadar) 1 tanesi ağır (çamlık sitesine sürte sürte döndü, arabanın 3 yanını vurdu), diğerleri benim ki gibi hemen hemen, kısmen kaporta kısmen ufak hasarlar. Çok kötüydü. ;(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
bende dün o yoldaydım
çok kötüydü trafik. bide üstüne kar olunca. Geçmiş Olsun.. |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
geçmiş ola
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Hocam çok geçmiş olsun. Senin veya yakınının canına bişi gelmemiş ya buna şükür.
|
|
![]() |
|
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, işin garip tarafı ben dahil 6-7 kişi yolun kenarında bekliyordu, ben araç içinde değildim, 50-100 metre aşağıdaydım yürümeye çalışıyordum, :) baktım tak tak sesler geliyor, bakayım neymiş dedim, o da ne :) aralarında benim aranında olduğu 5-6 arabaya vura vura geliyor bir amcam.
Servise versem 800-1000 arası rakam çıkar dediler, bu da demek oluyor ki tramerde 1000 liralık hasar. Acaba mini onarımdan autoking' lere yaptırabilir miyim? Tampon kırık ama, bir kaç parçası eksik.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok geçmiş olsun hocam inşallah en az masrafla atlatırsınız. İlker'de dün bir Fluence da kabak lastikleri ile üstümden geçecekti zor kurtardık öyle korktum ki herhalde karlar gidene kadar çıkartmam arabayı garajdan
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın kardeşim...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
okudum üzüldüm bende dün yıkattım parlattım bu yazıyı görünce korktum bende yarın işe otobüsle gidiyim bari
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
geçmiş olsun, var sizde bi nazar ama Allahtan hayırlısı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun canınıza gelmesin
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
çok geçmiş olsun insanın başına bi aksilik gelince ard arda geliyor hep bende ilk kazamı emanet arabayla yaptım hafta sonu gerçekten kötü bir duygu tekrarını yaşatmasın Allah.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ilkinde kırmızı ışıkta hemen hemen 30-40 saniyedir hareketsiz haldeydim :) bunda da yolun sağında ben dahil 6-7 kişi bekliyorduk 10-15 dakikadır :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arka tampon: 414,49 TL boya ve işçilik ne kadar tutar bilmiyorum. İndirimde yaparlar ama ne kadar onuda bilmiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |