![]() |
|
Mazota %6 ne geldi bilin bakalım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 04:55 |
|||||
Teşbihte hata olmazmış ama hocam ; 2011 de ülkenin %49 u çözdürmek istemedi hocam problemi...
Zam'cık lar aşkına biri bunları durdursun....
|
||||||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||||||
![]() |
||||||
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
1 GUN YA SADECE 1 GUN INANIYORUM 1 GUNDE COZERIZ BU SORUNU AMA BI ORTAK YOLU BULAMIYORUZ TRAFIGE KAYITLI 18 MILYON ARACIN YARISI BILE KONTAK ACMASA BENCE GERI VITES YAPARLAR. YAZIK BE BU MILLETE BENIM 5 TL YE TUKETTIGIMI DISARIYA 0,85 KURUSTAN SATIYO YAZIK. 1 TL YAP ONUNE GELEN ALSIN DEMIYORUZ AMA BUDA COK BE !
|
||||||
![]() |
||||||
egehankcmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egehankcmn
|||||
ben hep 5 lıralık alıyorum :)
|
||||||
her türlü gider....
|
||||||
![]() |
||||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Arkadaşlar eleştirilerin dozunu kaçırmayalım.
|
||||||
![]() |
||||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||||
Edit: Mesajlarda argo ve küfür içeren kelimeler kullanmak yasaktır.
Düzenleyen Serco05 - 05 Ocak 2013 Saat 18:02 |
||||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||||
![]() |
||||||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
temel demiş yaa BEN HEP 10 LİRALIK ALIYORUM ZAM BENİ İLGİLENDİRMİYOR :)) şikayet etmeyi kestim ben gittiği yere kadarbenzinin 5 lirayı gördüğü zamanları biliyoruz
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|||||
Suç BİZDE Ne Kadar Zam Gelsede herkesin Totosunun Altında Yine Araba Var .
|
||||||
![]() |
||||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||||
LPG sahibi olarak pek ilgilendirmedi ama sizlere geçmiş olsun arkadaşlar, 2 gün sonra bize de gelir nasılsa
![]() |
||||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||||
![]() |
||||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|||||
Zam diğerlerini ilgilendirmemiş galiba.
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||||||
![]() |
||||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||||
Meclise toplu bir mektup yağmuru uygundur bence :)
|
||||||
![]() |
||||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|||||
|
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||||
İmkan verilirse niçin olmasın :) Yöneticilerin yönetiminde olabilir tabiki.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
|||||
Forumda siyaset hakkında konuşamıyoruz malesef,konuşmak,düşünmek,düşünce belirtmek yasak. susmak serbest bitek. o yüzden susup uyumaya devam. Tıpkı Türkiye gibi yani. Topluca bir eylem yapamayız.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||||
durmak yok zam yapmaya devam
|
||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Millet susuyor,uyuyor,yatıyor... devam et Türkiye.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Kafaya taksakda takmasakda olan bize oluyo ben hiç takmıyorum artık sonuçda birşey değişmicek :(
|
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
|||||
ne hayırı ? hangi hayır ?? Hayır olabilecek bi durum yokki :D Soygun,Hırsızlık'tan başka hiçbirşey değil.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Vatana millete hayırlı olsun.Ne diyelim
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |