![]() |
|
Askerliğinizi nerede yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 14:41 |
Marmaris ( : Aksaz Deniz Üs K.lığı
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesajı baltalamış gibi olmayım ama en zor yer neresi acaba merak ettim valla
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
acemilik : dağ komd.okl. ve eğt. mrk. k.lığı eğirdir ısparta
--> 65. mekanize p. tugay k.lığı lüleburgaz kırklareli ( kaydırma birlik) (30 gün) usta b.liği : hisar üs bölgesi cudi / silopi / şırnak 86/4 |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acemilik - Kütahya Jandarma
Ustalık - Vietnam :) şaka bir yana.... Düzce Jandarma
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Acemilik - Kayseri 1nci Komando Tugayı
Ustalık - Tunceli 4ncü Komando Tugayı
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Vay bi Adaçal kurbanı daha :)
Devre neydi senin
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Acemi Birliği : 3.Jandarma Er Eğitim Tb. EMİRDAĞ / AFYON
Usta Birliği : J.Asyş.Kol.Kom. 3. Snf. Askeri Ceza ve Tutukevi ---- VAN
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
acemı birlıgı: MANİSA alaşehir
usta birlıgı : ŞİRNAK namazdağ 87/2 |
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
acemilik çavuş eğitim ulaştırma
ustalık 1.bölük ulaştırma eğitim çavuşu namı diğer Reis 341 KD İzmir/Gaziemir |
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Acemilik:Ankara Etimesgut zırhlı birlikler eğitim tümen komutanlığı
Usta : istanbul Samandıra 23.motorlu piyade alayı tank taburu Tertip: 1979/2 |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
yigit_bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2013 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_bey
343 KD Topcu
ACEMİLİK: Samsun / Shr. Shh. Okl. ve EM K.lığı USTA BİRLİĞİ: Kıbrıs / 2. K/M Topcu Taburu Kırklar |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Askerlikle ilgili tek hatılamak istediğim teskereyi alıp otobüse binmem. aynen katılıyorum. izmir/narlıdere
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
121.Jandarma Serinyol/Hatay,,
Ankara Jandarma Hastanesi Beytepe / Ankara... |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Darısı başımıza valla
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Askerlik ve tatil.
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Biraz karisik o isler. Ben zaten buraya gelmeden hemen once yaptim askerligimi. Biraz tatile ihtiyacim vardi ![]() Düzenleyen koliva - 06 Ocak 2013 Saat 14:20 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aykut hocam bedelli yokmu size, yenimi çıktınız yurt dışına? |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Izmir/Bornova 10. jandarma Asayiş Eğitim Alay Komutanliği
Usta Birliği/Edirne/Uzunköprü/ilçe Jandarma Asayiş Komutanliği 1987/2 tertip. |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de yazayim.
315 KD. Acemi: Ankara Mamak MEBS okullari, Ustalik: Ankara K.K. Basimevi. |
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Erzincan il jandarma k.lığı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |